18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland-FC Nordsjaelland-2. May 2021 17:30

Units 1/10 Tabte
FC Midtjylland vs FC Nordsjaelland
Begge hold scorer: ja
May 2, 2021 17:30
Udgivet May 2, 2021 08:02
Kamp: FC Midtjylland – FC Nordsjælland
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,77
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

For blot seks dage siden stod de to klubber overfor hinanden og her endte det med en 3-2 sejr til FC Nordsjælland efter en utrolig spændende og tempofyldt kamp. Kampen i mandags blev spillet på kunstgræs, men græsset i Herning er i flere år blevet kåret til at være Danmarks bedste bane, så det bør ikke være en bekymring for hverken FC Midtjylland eller FC Nordsjælland, som nyder godt af at spille på et jævnt underlag normalt. 

FC Midtjylland kom ned på jorden igen, og er tvunget til at præstere hver evig eneste kamp, hvis de skal holde fast i førstepladsen. Dog er det værd at bemærke, at de offensive profiler Dreyer og Sisto er begyndt at røre på sig efter en lille down-periode for begges vedkommende. Det er to af Superligaens bedste offensive spillere, og de kan gøre ondt på ethvert forsvar – og særligt FC Nordsjællands – som er purungt og mangler en del rutine. 

FC Nordsjælland var skræmmende dårlige mod Brøndby for to runder siden, men fik virkelig rettet op på det i kampen mod FC Midtjylland. Flemming Pedersens tropper spillede i højt tempo og lod sig ikke kyse af, at FC Midtjylland forsøgte at gøre det til en fysisk kamp. FC Nordsjælland har scoret pænt med mål på det seneste med 11 styks i de fem kampe i mesterskabsslutspillet, og det er endda efter nul mål i kampen mod Brøndby. 

De to klubber har for vane at spille underholdende og målrige kampe mod hinanden. Kig bare på det seneste fire, som er endt 3-2, 3-1, 4-1 og 6-3. Vi tror på endnu en underholdende og målrig kamp mellem de to, og gerne med mål i begge ender.


FC Midtjylland – FC Nordsjaelland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Midtjylland
FC Nordsjaelland
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. maj 2021 17:57.

FC Midtjylland – FC Nordsjaelland Head 2 Head


Skriv et svar