18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland-AGF-24. May 2021 17:00

Units 2/10 Vundet
FC Midtjylland vs AGF
FC Midtjylland -1.00 (AH)
24. maj 2021 17:00
Udgivet 20. maj 2021 11:11
Kamp: Fc Midtjylland-AGF
Tip: 1 AH-1
Odds: 1.97
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sidste runde i Superligaen. Midtjylland kæmper om mesterskabet (skrev før AGF-BIF) og skal bruge en sejr her. AGF spiller vigtigere kamp fire dage senere og kan derfor nedprioriterer denne kamp.

Fc Midtjylland tabte seneste 4-2 til Fc København, og har dermed skabt en mulighed for Brøndby for at sætte sig på førstepladsen før sidste runde. Midtjylland har været stærke denne sæson men mindre imponerende i mesterskabsslutspillet, hvor blot tre af ni kampe er vundet. Seneste sejr er fire kampe siden og Brøndby kan tage mesterskabet foran næsen på dem. Hvis det ikke motiverer spillerne til at give sig 110% i sæsonens sidste kamp, og hjemme foran 4.500 fans, kan de kun bebrejde sig selv. Til kampen her må Midtjylland undvære back Cools (fast) og midtbanemand Cajuste (fast). Begge kan erstattes men Cajuste ville blive savnet.

AGF har udspillet sin rolle i ligaen men spiller alligevel en hovedrolle i mesterskabet. De møder nr 2 og 1 i BIF & FCM i deres to sidste kampe. Spørgsmål er dog hvilket AGF hold der møder op, og særligt til Midtjylland kampen. Blot fire dage efter denne kamp skal AGF møde syveren fra nedrykningsgruppen i en kamp om europæiske billetter. AGF har allerede meldt ud at topscorer Mortensen (fast) sidder over i begge kampe, og mon ikke et par stykker mere får et hvil når de besøger Midtjylland. Det er sikkert at Tingager (fast/langtidsskadet) sidder over.

Midtjylland er enten et eller to point foran Brøndby eller ét point efter når kampen spilles. Uanset hvilken af dem, skal de bruge en sejr her for enten af afgøre mesterskabet eller hente Brøndby. AGF har omvendt fokus rette på deres kommende Europa kamp mod SønderjyskE/AaB, og efter et tæt forårsprogram, er det ikke urealistisk at forvente et par eller fem stamspillere bliver sparet her. Fcm vandt 1-4 i Aarhus for en måned siden og selvom der er løbet meget vand i åen siden da, viser det meget godt hvilket niveau Fcm har når de spiller op til deres bedste.


FC Midtjylland – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:53.

FC Midtjylland – AGF Head 2 Head


1 kommentar

  1. AGF er uden flere profiler.
    Casper Højer, Kevin Diks, Sebastian Hausner, Patrick Olsen og Patrick Mortensen sidder alle over.

Skriv et svar