18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland-AGF-24. May 2021 17:00

Units 1/10 Vundet
FC Midtjylland vs AGF
Over 2.5 mål
24. maj 2021 17:00
Udgivet 24. maj 2021 07:22
Kamp: FC Midtjylland
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,67
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FC Midtjylland er afhængige af et pointtabt il Brøndby, hvis de skal blive danske mestre. Alligevel bør de komme blæsende ud for at lægge maksimalt pres på AGF – og på Brøndby. FC Midtjylland har ikke stået så stærkt defensivt, som man har set i de tidligere sæsoner, og det betyder at de har spillet mere målrige kampe end tidligere, hvor de ofte kørte en 1-0 eller 2-0 sejr hjem. I mesterskabsslutspillet er FC Midtjylland gået over 2,5 mål i seks ud af ni kampe. 

AGF kan hverken nå det ene eller det andet, men mod Brøndby senest lignede AGF ikke et hold, der ikke havde noget at spille for. Selvom de endte med at tabe kampen, pressede AGF Brøndby i bund, og burde også have scoret mere end det ene mål. AGF har deltaget i en lang række af de mest underholdende kampe i mesterskabsslutspillet med 2-2 mod Brøndby, 2-3 nederlag mod FCK og 1-4 nederlag mod dagens modstander, FC Midtjylland. AGF er, ligesom FC Midtjylland gået over 2,5 mål i seks af de ni kampe i slutspillet. 

FC Midtjylland skal frem og angribe, og AGF er et stærkt omstillingshold. Det bør kaste chancer og mål af sig, ligesom sidst de to hold mødtes, hvor det, som nævnt, endte med 4-1 til FC Midtjylland. I syv af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem de to jyske klubber er der scoret minimum tre mål. 


FC Midtjylland – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:53.

FC Midtjylland – AGF Head 2 Head


1 kommentar

  1. AGF sparer Mortensen, Højer, Diks og Olsen. 4 af deres bedste spillere. Grunden er, at de spares til Playoff kampen mod AaB/Sønderjyske,, der giver adgang til Europa.

Skriv et svar