FC Köln vs Werder Bremen – 16. feb. 20:30

Fodbold Bundesliga
FC Köln
Werder Bremen
16. feb.
20:30
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

16. feb.
20:30
Werder Bremen vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.57*
Vundet +3,42

Units

6/10
Werder Bremen vinder eller spiller uafgjort 1.57*

Tip-boosters

  • FC Køln er det mindst målfarlige hold i hele ligaen og derfor er det svært at se, hvordan de skal være favorit til at kunne vinde over Werder Bremen. FC Køln har kun vundet tre kampe i 21 kampe hele sæsonen.
  • Werder Bremen er inde i en solid formkurve, hvor man har vundet tre ud af de seneste fire kampe.
  • Indbyrdes har FC Køln kun vundet enkelt gang i de seneste seks opgør.

Analyse

Vi skal til den tyske Bundesliga, hvor jeg har fundet et interessant opgør mellem FC Køln og Werder Bremen. Hjemmeholdet har en elendig sæson og der er en reel risiko for, at man rykker ned i anden division til sommer efter fem år i den bedste række.

Holdet er i øjeblikket placeret blandt nedrykningspladserne, som nummer seksten i ligaen, hvor det blot er blevet til tre sejre i hele sæsonen. Det er specielt offensivt det halter, hvor man er det værste hold i ligaen med blot 15 mål i 21 kampe.

Werder Bremen lever en hyggelig tilværelse i midten af tabellen, hvor der hverken er udsigt til det ene eller det andet i hver sin retning. Generelt har man leveret en stabil indsats og formkurven ser solid ud med tre sejre i de seneste fire kampe.

Holdnyt FC Køln

Træner Timo Schultz må have en selektiv hovedpine specielt offensivt, eftersom en lang række spillere er fraværende. De tre tyske angribere Mark Uth, Luca Waldschmidt og David Selke er alle ude med skader.FC Køln var slet ikke aktiv i det netop overståede transfervindue i januar og må simpelthen få det til at virke med hvad han har ledig.

Eneste lyspunkt er, at angriberen Justin Diehls er meldt klar, efter at sygdom har holdt ham ude de seneste to uger. Grundet manglen på angribere i truppen, så kan Schultz også vælge at køre midtbanespilleren Jan Thielmann frem i angrebet på en uvant rolle.

Derudover er den faste forsvarsspiller Julian Chabot ikke tilgængelig grundet karantæne ved gule kort. En anden førsteholdsspiller i form af midterbacken Timo Hubers er også tvivlsom, efter han missede den seneste kamp grundet sygdom.

Holdnyt Werder Bremen

Udeholdet har også sin andel af fravær til kampen. Leon Opitz, Amos Pieper og Milos Veljkovic er alle skadede. Niklas Stark er tvivlsom til kampen, eftersom han fik en mindre skade i kampen mod Hoffenheim. Leandro Bittencourt og Naby Keita har begge været ude med sygdom, men forventes at være klar til kampen mod FC Køln.

Werder Bremen har foretaget en række interessante forstærkninger i januar transfer vinduet. Forsvarsspilleren Julian Malatini er hentet i den argentinske klub Defensa y Justicia, mens den unge norske midtbanespiller Isak Hansen-Aaroen er købt hos Manchester United. Endvidere har man hentet midtbanespilleren Skelly Alvero på en låneaftale med franske Lyon.

Spilforslag

Bookmakerne har hjemmeholdet som svag favorit i opgøret og det undrer mig virkeligt med tanke på deres performance over hele sæsonen, samt deres mange fravær specielt offensivt til dagens kamp. Sammenholdt med en solid formkurve hos Werder Bremen og en interessant tilgang af nye spillere, så ser jeg rent faktisk en langt større chance for en udesejr end en hjemmesejr. Jeg vælger dog at spille den en tand mere sikkert, hvorfor spilforslaget bliver Werder Bremen dobbelt chance X2.

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vinder Australien U23 vs Jordan U23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar