18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Köln-Bochum-28. August 2021 15:30

Units 4/10 Vundet
FC Köln vs Bochum
Over 2.5 mål
28. august 2021 15:30
bet365
Tippet til 1.80
Udgivet 28. august 2021 00:03
FC Köln har hentet Steffen Baumgart som træner i Paderborn, og han er en træner med en særdeles offensiv spillestil. Det udtryk har FC Köln da også forsøgt sig med i denne sæsons kampe. Mod Jena i DFB pokalen spillede man 120 min. og havde groteske 38 afslutninger. Köln slog Hertha Berlin med 3-1 i årets første hjemmekamp, mens man i seneste udekamp var ved at lave et sensationelt comeback i 3-2 nederlaget til mægtige Bayern München. Resultater, der vidner om et offensivt udtryk og et hold, der tør satse fremad, selvom de møder stærke modstandere.

Nu venter oprykkerne fra Bochum, og der er næppe tvivl om, at Köln skal jagte en sejr i dette opgør. Bochum scorede som 2. bundesliga-mester i sidste sæson mange mål, men er alligevel knap så offensivt anlagt som Köln. Man slog Mainz 2-0 hjemme, men skabte ikke enormt mange chancer. Bochum har med Zoller og Sebastian Polter som angrebsreserve erfaring helt fremme, og i deres 4-3-3 formation falder der bare altid chancer ned omkring de forreste tre.

Bochum er heller ikke voldsomt stærke defensivt, og det var ikke denne del, der sikrede dem oprykning. Wolfsburg skabte enormt mange chancer mod dem i 1. runde, hvor det dog skal tilføjes, at Bochum måtte spille i undertal allerede efter tre minutter pga. Tesches røde kort. Mainz havde også væsentligt flere tilbud en Bochum i Bochums 2-0 sejr i seneste runde.

Bochum er altså ikke et hold, der kan stille sig ned og forsvare en kamp hjem, og det tror jeg slet ikke, de har kvalitet til overfor FC Köln med en Anthony Modeste, der endnu engang viser sig målfarlig for FC Köln. Bochum skal byde ind med noget offensivt, hvis de skal have noget med herfra. Jeg tror meget vel, det kan blive en livlig affære, og jeg havde faktisk forventet dette odds i nærheden af en 2,75 line.

Robert Tesche er fortsat i karantæne, mens Christian Gamboa er skadet. Köln har ikke nævneværdige fravær.

FC Ku00f6ln – Bochum Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 28. august 2021 02:04.

FC Ku00f6ln – Bochum Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar