FC København vs Viborg – 19. mar. 15:00

Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
FC København vs Viborg
Over 9,5 hjørnespark
Tippet til 1.90
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 18. mar. 16:25

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ To offensive udtryk, der gerne vil lave gennembrud over siden.

✅ FCK snitter højest i hjørnespark i Superligaen og i det omvendte opgør kom der 14.

✅ En fyldt Parken bør skabe en kulisse, hvor man kan trykke Viborg i bund i perioder.

Indtast din

Der venter et interessant topopgør mellem rækkens nr. 2 og 3. Her handler det ikke om top-6, men om medaljepositioner og FCK’s jagt på mesterskabet. Københavnerne har set voldsomt stærke ud med lutter sejre, og man kreerer virkelig mange chancer i de kampe, man spiller.

Jeg tror dog godt, Viborg kan udfordre FCK, fordi de er så tydelige i deres stil og spiller ud fra en klar plan. Det er et virkelig godt trænet hold, som altid forsøger at spille kampene på egne præmisser og ofte lykkes med det.

Jeg tror, det bliver en ret åben affære, og derfor ser jeg også gode muligheder for chancerig fodbold og mange hjørnespark til følge, som man så i det andet opgør. Gaaei er tilbage, og det styrker mulighederne med hans offensive raids fra back-positionen. Jeg tror, Viborg kommer til at angribe igen, og de har masser af fart og gennembrudsstyrke på siderne med Bundgaard, Gaaei og Said, Achouri.

FCK skal nok blive dominerende på bolden, og de har da også evnet at trykke modstanderne i bund i kampen i Parken, men der efterlades også chancer på omstillinger og de angrebsivrige backs gør også, at der bliver rum bag dem, når FCK mister bolden.

FCK er det hold i rækken, der snitter flest hjørnespark pr. kamp med 5,37 i snit. For Viborgs vedkommende tilspiller man sig 4,28 pr. kamp, mens begge modtager 3,8 i snit. I det omvendte opgør var det ekstremt livligt og chancerigt, da Viborg hjemme vandt 4-2. Der kom hele 14 hjørnespark i kampen, og der var mange indlæg og afslutninger. Jeg tror meget vel, vi kan få en gentagelse, for det er to hold, der spiller for at vinde, og som er offensive i deres tilgang.

Det er en bet, at Christian Sørensen er ude og erstattes af højrebenede Kevin Diks, men man har til gengæld Daramy foran sig, som kan udfordre konstant, og FCK’s brede kanter er en fordel for dette spil. Banen i Parken er ikke voldsomt god, og det er den største udfordring, men et udsolgt hjemmepublikum bør kunne skubbe FCK frem og trykke Viborg i bund, og det skal kaste mange hjørnespark ad sig.

samlede analyse her….

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

FC København – Viborg Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger FC København – Viborg

FC København: Skader og karantæner

Viborg: Skader og karantæner

FC København – Viborg Head 2 Head

Flere Tips

20. apr.
14:15
Units 2/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.93
Units 4/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar