FC København vs Vejle Boldklub – 21. okt. 17:00

Profit
7,1
TBP
106,5%
Hitrate
55,6%
35 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
FC København vs Vejle Boldklub
FC København vinder til nul
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 9. okt. 17:27

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Vejle har haft det svært mod de formodede top-6 hold. Eneste hentede point kom i hjemmekampen mod F.C. Nordsjælland, hvor vejlenserne havde marginalerne på sin side og slap fra kampen med 0-0.

✅ Landskampspausen bør være en fordel for FCK. Selvom klubben har flere spillere udtaget til landshold end Vejle, giver pausen mulighed for at arbejde med de ting, der ikke har fungeret i de seneste superligakampe.

✅ FCK bør starte i stærkeste opstilling, da der efter flere runders dårlige resultater ikke er plads til pointtab mod de formodede nedrykkere.

F.C. København har været inde i et hårdt program og ikke levet op til det spil de viste i starten af sæsonen. Det giver landskampspausen mulighed for at arbejde på. Selvom flere spillere er udtaget til diverse landshold, er størstedelen af spillertruppen hjemme i København, hvor der er mulighed for at restituere og træne op mod kampen.

Der bør være klasseforskel på de to hold, hvilket 1,35 favoritværdigheden også indikerer. Vejles måde at gribe kampene an som stor underdog, har været yderst defensiv. Jeg forventer også et hold der kommer ud til denne kamp for at spille med simple midler, for at holde 0-0 så længe som muligt. Jeg ser vejles største mulighed for en scoring via dødbolde. Her er de dog også stærke og kan udfordre FCK.

Vejles seneste hjemmekamp og sejren på 3-1 tillægger jeg ikke alt for stor værdi, da Hvidovre simpelthen ikke ligner et hold med superliganiveau.

Kevin Diks fik rødt kort mod AGF og har derfor muligvis karantæne i kampen. FCK har dog appelleret hans andet gule kort. Jeg forventer at de får medhold, da det for mig lignede en fejldom. Sker dette ikke, er det et stort minus for spillet, da erstatningen Valdemar Lund ikke har samme niveau.

Et andet muligt minus for kampen er parkens græstæppe, som ikke så godt i FCK’s sidste hjemmekamp. Selvom Danmark spiller en landskamp på banen d. 14, forventer jeg at den står nogenlunde d. 21.

Jeg vælger sejr til nul, frem for en sejr med handicap, da vejles defensiv har vist sig modstandsdygtig. Jeg forventer samtidig ikke at Vejle ændrer spillestil ved 1-0 før til sidst i kampen.

Odds 2,25 virker for højt, når den rene sejr er (retvisende) nede 1,35, i et matchup, hvor jeg ikke forventer en højtscorende kamp.

Chancevurdering for spillet 48-52. Anslået værdi ned til 2,08

Odds 2,25 kan findes på Betfair og Danske spil

Se flere fodbold tips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

FC København – Vejle Boldklub Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger FC København – Vejle Boldklub

FC København: Skader og karantæner

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

FC København – Vejle Boldklub Head 2 Head

Flere Tips

21. jul.
Units 4/10
Tippet til 1.83
Units 4/10
Tippet til 1.93
Units 1/10
Tippet til 1.72
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar