FC København vs Sevilla – 14. september 2022 21:00

Profit
-70,1
TBP
99,4%
Hitrate
37,2%
3323 Tips
Fodbold icon
Champions League Grp. G | 2022/2023
FC København vs Sevilla
Viktor Claesson scorer
Tippet til 5.60
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 13. sep. 19:43

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

 1. Claesson er med afstand FC Københavns farligste mand for tiden
 2. Den 30 årige svensker har masser af erfaring – også europæisk
 3. Sevillas defensiv er absolut til at tale med

Midt i FCKs noget vaklende sæsonstart, har Claesson holdt et flot og stabilt niveau. Med 6 mål og 2 oplæg i 9 kampe, har han været københavnernes klart farligste mand i den hjemlige liga. Udover de 6 mål han har scoret, er han kommet frem til mange meget store chancer. Han var desuden ophavsmand til det selvmål OB scorede i weekenden.

Det var ligeledes Claesson der bragte FCK på 1-0 i det første opgør mod Trabzonspor i Parken, og dermed var kraftigt medvirkende til at de kom med i CHL gruppespillet. Da FCK tabte første gruppekamp med 3-0 i Dortmund, hvor de var på en hård opgave, lykkedes det alligevel for Claesson at komme frem til en enkelt meget stor chance og levere et par fine aktioner.

Claesson er en erfaren herre, der har prøvet lidt af hvert. Han har spillet hvad der svarer til 46 hele klubkampe i europæisk sammenhæng, med 15 mål og 11 assists til følge.

Han har spillet mere end 350 hele klubkampe i hans karriere, og han holder et meget flot snit på 1 mål pr. 3,015 hele kamp.

FCK er havnet i en særdeles hård gruppe, men det her er klart den kamp de har de bedste muligheder for at hente en sejr i. Sevilla er favoritter, men deres defensiv har fået nogle tæv på det seneste.

Sevilla har stadig sæsonens første clean sheet til gode, efter 5 liga og en enkelt CHL kamp. Hele 14 mål har de lukket ind, hvor de blandt andet har lukket 2 mål ind mod Espanyol og Almeria.

FCK er kommet skidt fra start i den hjemlige liga, men det må man også sige at Sevilla de er, med 1-1-3 efter de første 5 spillerunder.

Jeg synes betalingen er for høj på Claesson her må jeg bare sige. Der hersker en del uenighed blandt de forskellige bookmakere, hvor Bet365 eksempelvis ligger nede i 4.00, mens DS ligger i 5.00.

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om Champions League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –


FC København – Sevilla Odds


FC København – Sevilla Head 2 Head


Flere Tips

24. jun.
Units 5/10
Tippet til 2.35
Units 5/10
Tippet til 1.78
Units 3/10
Tippet til 2.12
Vis flere

4 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Kellogs

  Vi kan jo finde mange spillere på FCK’s hold der ikke har været gode nok denne sæson. Nærmest dem allesammen.

  En af dem der trods alt har været produktiv hvad angår mål, involvering i mål og oplæg er da uden tvivl Claesson.

  Set i lyset af han har spillet for et hold der har svinget så meget i niveau, har han i hvert fald formået at blive farlig i næsten alle kampe, hvis ikke dem alle.

  Du har sikkert en fin pointe i at ham og flere andre har problemer i opspillet, men når de endelig bliver farlige og scorer, har Claesson da leveret varen synes jeg.

  Og så er det vigtigt at pointere at et bet til 5.60 til enhver tid skal ses som et langskud – jeg dog finder værdi i 🙂

  1. Gode pointer du gør dig. Odds 5,6 på en frontangriber skal til hver tid være et bet, der kan betale sig i længden. Jeg vidste ikke, at han startede på toppen. Jeg kunne bare ikke lide ordlyden.

   Jeg er selv til lidt højere odds, og hitrate er et totalt misforstået begreb, som man ikke kan bruge til en dyt. Et fint bet var det helt sikkert🙂

   1. Kellogs

    Tak 🙂

    Jeg vidste heller ikke han skulle starte på toppen.
    Desværre blev det en meget grim og kedelig kamp, og Claesson havde det utroligt svært alene i boksen. En enkelt stor hovedstødschance blev det til, og ellers ikke rigtig noget.

 2. Forklar mig lige hvordan Claesson har holdt et ‘flot og stabilt niveau’

  Han har været er kæmpe problem i opspillet, da han som regel smider bolden væk – enten fordi han ikke kan tæmme den eller bare afleverer den til en modstander. Han og Lerager har INTET skabt fremadrettet, og det er præcis derfor FCKs angribere ikke får noget at arbejde med.