FC København vs Randers FC – 4. marts 2022 20:00

3F Superligaen | Superligaen
FC København vinder
Tippet til 1.80
Units 1/10
Vundet +0,80
Udgivet 4. mar. 09:32
FCK er kommet flyvende fra start i 2022 med to sejre ud af to mulige – og har samtidig sat sig på Superligaens førstepladsen. Selvom spillet ikke har været prangende, så har FCK bevist at de besidder utrolig meget kvalitet og at bredden også er god. I begge opgør er der kommet en angriber ind fra bænken, som har scoret. I den anden ende af banen har Denis Vavro stået for stærke defensive aktioner, og så ligner Kamil Grabara langt om længe den målmand, som FCK betalte mange penge for i sommer. Alt i alt ligner FCK en stærk og bred enhed med mange strenge at spille på.

Randers FC har blot spillet en uafgjort og tabt tre i sæsonens første fire kampe. To af kampene har dog været mod Leicester FC. Selvom randersanerne fik vist sig fint frem i opgørene mod Premier League-mandskabet, så var der stor klasseforskel når der blev trykket på speederen. De to opgør har åbenlyst taget hårdt på kræfter for Randers FC, som ikke har formået at tage det gode spil med over i den hjemlige Superliga. Randers FC har en margin på fem point ned til AGF i forhold til top seks. Med opgør mod Silkeborg og SønderjyskE forude, så er det ikke fordi at Randers FC skal gå ’all-in’ i jagten på sejren i Parken.

FCK på hjemmebane bør være et niveau eller to over Randers FC. Selvom spillet ikke har været flydende for københavnerne, så har de vist, at de også kan vinde de kampe, hvor de ikke præsterer på højeste niveau. Den vigtige midtbanemand Lasse Berg Johnsen er ude for Randers FC, som tabte sæsonens første møde til FCK med 2-0. En gentagelse kunne godt være under opsejlning og dermed den tredje 2-0 sejr til FCK i træk.

FC København – Randers FC Odds


FC København – Randers FC Head 2 Head


Flere Tips

2. jun.
20:30
Units 1/10
Tippet til 2.05
4. jun.
21:00
Units 1/10
Tippet til 5.00
17:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 5.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar