FC København vs Manchester City – 13. feb. 21:00

Fodbold Champions League
FC København
Manchester City
13. feb.
22:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

13. feb.
22:00
Under 3 mål
Tippet til 1.91*
Tabt -3,00

Units

3/10
Under 3 mål 1.91*

Tip-boosters

  • Fc København har opbygget en stærk hjemmebane i Europa. PSV vandt 0-4 der for to år siden mens Bayern, United, Gala, Dortmund, City & Sevilla max har vundet med ét mål (Kun Bayern).
  • Man City kommer til Parken i kampform. Det er dog tæt i toppen af Premier League og Chelsea venter efterfølgende. En kontrollert indsat er ikke utænkelig.
  • Man City er stærke på bolden og snitter over 70% i CL og som følge heraf, blot 5,3 skud imod sig. Fck kan mangle kamp-rytme efter vinterpausen. Det kan betyde en mere defensiv indstilling ned normalt.

Analyse

Fc København har de senere år vist at de kan begrænse bedre hold når de gæster dem i Europa. Bayern vandt blot 1-2 mens de tog point imod City, Sevilla, United, Gala og Dortmund i de to seneste gruppespil. Fælles for alle dem var dog at Fck var i kampform grundet et fuldt program i Superligaen. Det mangler nu efter et par måneders vinterpause, og selvom de har spillet testkampe i Portugal, er det et helt andet niveau og mentalt pres som venter her. Som følge heraf, kan defensiven meget vel blive første prioritet. Lerager (fast) afsoner karantæne.

Man City havde ingen problemer med at vinde deres gruppe. Seks kampe, seks sejre og præcis tre mål scoret i hver af dem. Særligt evnen til at holde på bolden og dikterer spillet var iøjefaldende. En boldbesiddelse på 70%, blot 5,3 skud imod sig og seks af syv mål imod blev scoret af enten Leipzig eller Røde Stjerne (City’s reservehold). City er godt i gang med 2024, hvor de allerede har spillet seks kampe af betydning. Alle mand er fit for fight.

Man City er store favoritter over to kampe og med en hjemmekamp at se frem til. Eftersom det er tæt i toppen af Premier League og en kamp mod Chelsea venter, er det ikke utænkeligt City er tilfredse med en smal sejr for at afgøre det på hjemmebane i det omvendt opgør. Hvis Fck kommer med et defensivt udgangspunkt og bliver begrænset offensivt af City, er et smalt nederlag heller ikke verdens undergang for dem. Fine chancer for en relativt lavt scorende kamp.

Flere tips

26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Under 2.5 mål Corinthians vs Gremio
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Club Brugge -1.25 (AH) Club Brugge vs KV Mechelen
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Over 2.5 mål & Begge hold scorer Drogheda United vs Waterford FC
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
AGF +1.25 (AH) FC København vs AGF
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Flamengo AH-1.25 Flamengo vs Atletico GO
5. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Danmark Holdforfølgelse (M)
9. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Telstar AH+1 Vitesse vs Telstar

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar