FC København vs FC Nordsjælland – 26. feb. 19:00

Fodbold Superligaen
FC København
FC Nordsjælland
26. feb.
19:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

26. feb.
19:00
Over 9,5 hjørnespark
Vundet +4,00

Units

4/10
Over 9,5 hjørnespark %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • To mandskaber, der skal jagte en sejr
  • Begge snitter pænt på hjørnespark
  • Begge mandskaber har vigtige spillere klar

Analyse

Der venter et spændende opgør mellem sidste sæsons mesterskabsduellanter. Denne gang er det FCN, der er i forfølgelsesposition, da de hænger nogle point efter top-3, og det kræver, at man begynder at score flere mål og vinde flere kampe, hvis man skal indhente det forspring. Nu har man muligheden i Parken mod mesterskabsfavoritterne, og ligesom FCN, så skal FCK naturligvis gå efter 3 point hjemme i Parken.

Det bør blive en åben kamp, hvilket det ofte er, når de to mandskaber tørner sammen. FCN plejer ikke at reagere defensivt på at spille i Parken, og jeg tror bestemt, at FCN kommer til at gribe kampen offensivt an. FCN har sparet på Ibrahim Osman midt i salgsprojektet, men han er nu klar til at spille, og det vil styrke FCN markant i offensiven, at den hurtige og udfordrende kant kan være tilbage i start-11, hvis Johannes Hoff benytter sig af det.

For et hjørnesparksspil vil det naturligvis være gavnligt med en udfordrende kant, der også giver Schjelderup mere frirum, fordi en del opmærksomhed fra FCK vil blive rettet mod Osman. FCK har ligeledes en vigtig spiller retur ift. dette spil, da Elias Jelert er tilbage fra en skade. Hans offensive mindset og fart er en væsentlig årsag til, at FCK får mange hjørnespark, og så er FCK-offensiven jo bare bredt besat af kreative kræfter, hvor nyankomne Magnus Mattsson er endnu en stærk tilføjelse. Lukas Lerager er ude med en skade, og det er et hårdt tab for FCK ift. at holde balancen i holdet og undgå, at kampen bliver for åben.

FCK og FCN snitter højt på hjørnespark og er de to mandskaber i Superligaen, der får flest hjørnespark. FCN snitter 6,06, mens FCK snitter 5,18 og halvdelen af FCN’s 18 kampe er gået over linjen, mens det for FCK er sket hele 13 gange ud af 18. I det omvendte opgør kom der hele 15 hjørnespark, og de seneste 3 Superligakampe mellem de to mandskaber er endt med 15, 14 og 13 hjørnespark. Det er ganske vist en fordel, når FCN spiller på en hurtig bane, men Parkens græstæppe er i en bedre forfatning end tidligere, og det bør ikke få afgørende indflydelse.

Atalanta vs Verona
Atalanta

Uafgjort

Verona

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar