FC København vs FC Midtjylland – 31. okt. 20:15

Profit
-70,1
TBP
99,4%
Hitrate
37,2%
3323 Tips
Fodbold icon
Oddset Pokalen | DBU Pokalen
FC København vs FC Midtjylland
FC Midtjylland kvalificerer sig
Tippet til 2.50
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 30. okt. 22:19

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ FC Midtjylland har et godt tag på FCK, og har haft det meget længe nu

✅ FCK´s program er max presset lige nu, og det har også resulteret i en voksende skadesliste

✅ Det er ikke fordi gæsterne spiller champagnefodbold, men de kommer med 5 kampe i deres seneste 6 kampe, og en fin stime på 10 kampe uden nederlag

Det ligner på forhånd en tæt duel om at komme videre i pokalturneringen, hvor jeg synes FCK er gjort til for store favoritter.

Det er blot en måned siden FCM tog til Parken og vandt 0-2 i superligaen, og midtjyderne har generelt et godt tag på FCK. Således har københavnerne blot formået at vinde 4 af de seneste 17 indbyrdes opgør mod ulvene, og det er egentlig ret vildt.

Den hedder 4-4-9 i FCM´s favør, og kigger vi kun på kampene i Parken så hedder den 2-4-4 – så det er både ude og hjemme overtaget er ganske tydeligt.

FCK kommer til den her kamp med et hæsblæsende program, der også har medført lidt skader. Nyeste skud på listen er Elyounoussi, der ellers var ved at ligne en mand i topform.

Det er ikke fordi jeg har været vildt imponeret over FC Midtjyllands spil på det seneste, men de får resultaterne med sig – også når de ikke spiller overbevisende.

Det bør være en klar fordel for FCM at de ikke har så presset et program som FCK de har for tiden. Det her er københavnernes fjerde kamp på 10 dage, og der blev ikke sparet på hverken profiler eller kræfter da Hvidovre var på besøg i lørdags.

Jeg ser det som en tæt kamp om pladsen videre i pokalen, hvor jeg gerne tager mod 2.50 for at FCM vinder (inklusive eventuel overtid og straffekonkurrence).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

FC København – FC Midtjylland Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger FC København – FC Midtjylland

FC København: Skader og karantæner

FC Midtjylland: Skader og karantæner

FC København – FC Midtjylland Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar