FC København vs FC Midtjylland – 10. april 2022 18:00

Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
Under 2,5
Tippet til 1.88
Units 5/10
Vundet +4,40
Udgivet 10. apr. 00:40

Der er uendeligt meget på spil, når FCK og FCM tørner sammen i Parken. FCK fører med 6 point, men med to indbyrdes opgør og mange øvrige point at spille om i mesterskabsslutspillet, så skal det ikke afgøres her. FCK kan sagtens være tilfredse med uafgjort, da man vil bevare forspringet, mens det heller ikke er nogen katastrofe for FCM at hente point i Parken og undgå terræntab på en svær udebane.

Jeg tror meget vel, det kan blive taktisk låst i en kamp, hvor holdene vil være bange for at tabe, og derfor ikke tør løbe de store risici. De to opgør i grundspillet endte med 1-0 sejre til udeholdet, og den seneste kamp på MCH Arena for nogle uger siden var ekstremt chancefattig med en scoring til sidst efter en stor keeperfejl af Elias Olafsson.

FCK har været bundsolide resultatmæssigt, hvor man har hentet seks sejre uden at indkassere et eneste mål. FCK har ikke spillet sprudlende offensiv fodbold, og jeg synes faktisk, der har været svaghedstegn offensivt i flere kampe. Mod AaB var man først toneangivende i de sidste minutter, hvor man ellers var trykket helt i bund i store dele af kampen. Mod FCM skabte man nærmest ingen chance og i begge opgør, var det målmandsdrop, der gav dem sejren. Til gengæld har FCK været stærke til at holde sig i kampene gennem en stærk organisation og en god defensiv, og det er netop det, der kan vinde dem mesterskabet, og som kan gøre det svært for FCM.

FCK har masser af profiler, og Vavro har styrket defensiven markant. Til gengæld sidder relationerne slet ikke i skabet hos FCK, og det er på ingen måde flydende offensivt spil for københavnerne. Det samme savner jeg hos FCM, der har masser af offensive kort at spille, men det er for individuelt og ligeledes undrer det mig, at der er fundet plads til Marrony i de seneste opgør.

FCM mangler Olafsson på kassen, og det er et tab. Til gengæld forlyder det, at Sviatchenko igen skulle være klar, og det er en stor defensiv forstærkning. Det samme gælder hos FCK, der har Boilesen og Viktor Kristiansen klar igen.

Udover kampens betydning og en mulighed for defensive udtryk, så venter der også en bane i Parken, som er i pinlig dårlig stand. Det gør det bestemt svært at spille tempofyldt fodbold, og det favoriserer i høj grad under-spillet.


FC København – FC Midtjylland Odds


FC København – FC Midtjylland Head 2 Head


Flere Tips

20. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.93
Units 4/10
Tippet til 1.90
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.63
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv første kommentar

Skriv et svar