FC København vs FC Midtjylland – 22. oktober 2022 16:00

Fodbold icon
3F Superligaen | 2022/2023
FC København vs FC Midtjylland
Under 2,75 AH
Tippet til 1.90
Units 4/10
Vundet +3,60
Udgivet 22. okt. 10:37

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Markedet overreagerer på O/U på baggrund af seneste opgør.

✅ FCK er med fravær nødt til at fokusere ekstra på en stram organisation.

✅ Meget af på spil og ingen kan tåle et nederlag.

Jeg synes, at markedet overreagerer en del pga. seneste opgør mellem de to mandskaber, der endte 2-1 og på xG var ret så chancerige. Man skal dog huske på, at det inkluderede tre straffespark, og ikke at man skal negligere det, for det er trods alt spillets største chance – men det skubber voldsomt til xG, og det går det store marked op i. Jeg ser en helt anden kamp mellem de to mandskaber her, hvor det også er Neestrup ved roret i stedet for Thorup, og det bør få betydning.

FCK er hårdt ramt af skader og med Falk og Cornelius ude tager man naturligvis ekstremt meget ud af offensiven. Man skal ikke glemme, at Claesson og Daramy er voldsomt stærke offensive kort – især med Daramys formfremgang, men det er et stort tab, at man skal løbe med Lerager og Stamenic på den centrale midtbane, for man kommer med dem til at mangle noget kreativitet.

Udover fravær i offensiven, så er man også svækket defensiv med skader til Vavro og Boilesen. Det bliver sandsynligvis med Khocholava og Valdemar Lund som stopperpar, da man næppe benytter sig af 3 i bagkæden igen. Det er en svækket FCK-defensiv, men jeg tror virkelig også, det kommer til at betyde, at FCK vil gå mere defensivt struktureret til værks, fordi man skal beskytte det skrøbelige stopperpar og samtidig ikke kan forvente at score 2-3 mål med en offensiv, der også er svækket af skadesfravær.

Markeder er rimeligt nok gået med FCM, og de kan vel sagtens også ende som favoritter. Alt har dog ikke gået som smurt for FCM, og jeg synes stadig, det er enormt tandløst at spille med Sory Kaba på 9’er-positionen, da han absolut ikke laver sine mål eller bidrage med noget hårdt arbejde i den defensive del. Det kan være fordelagtigt for FCK, der vil få lidt ekstra tid på bolden, og som efter 120 minutter i Hobrio i midtugen sandsynligvis heller ikke har lyst til at gøre det til en voldsom hård kamp.

Det er vigtige point, der er på spil, og man skal naturligvis have sejre på kontoen for at bevare mesterskabshåbet og chancerne for top-6. Jeg kan næppe forestille mig, at de to hold ikke kommer med i top-6 og de er fortsat bookmakernes favorit til mesterskabet. Med en top-6-placering til begge, så vil det sandsynligvis også være en duel mellem de to, der skal afgøre mesterskabet. Det er ikke i dette opgør, at man skal vinde mesterskabet, og jeg tror, det er vigtigere for holdene at holde hinanden i kort snor og undgå at smide point til den direkte konkurrent end at tænke på 3 point i jagten på top-6 her og nu.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

FC København – FC Midtjylland Odds

FC København – FC Midtjylland Head 2 Head

Flere Tips

3. mar.
13:00
Units 5/10
Tippet til 1.70
13:05
Jesper Carstens
Units 3/10
Tippet til 3.25
13:05
Jesper Carstens
Units 2/10
Tippet til 6.00
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar