18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC København-Viborg-3. October 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
FC København vs Viborg
FC København -1.00 (AH)
3. oktober 2021 20:00
888
Tippet til 1.62
Udgivet 3. oktober 2021 09:48
FCK ser ud til at have lagt krisen bag sig, og man må forvente at FCKerne kommer buldrende ud til hjemmekampen mod Viborg FF. I sidste weekend var FCK suveræne mod FC Nordsjælland og viste også en uhyre effektivitet foran målet. I torsdagens Europa League-kamp mod Lincoln kom FCK ikke helt op og ringe, men det er også svært, når modstanden er så svag, som tilfældet var.

Viborg FF har ikke vundet i de seneste fire Superligakampe og er tilmed røget ud af pokalturneringen til FC Fredericia fra 1. division. Særligt defensivt har Viborg FF haft problemer og er det hold, der har lukket næstflest mål ind indtil videre. Viborg FF har haft det svært, når de har mødt de øvrige tophold.

Man må forvente en kamp, hvor FCK sætter sig på tingene og dominerer i store dele af kampen. FCK er klart det hold, der har scoret flest mål i sæsonen og den tendens fortsætter mod en af de svageste defensive i Superligaen.

FC København – Viborg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 3. oktober 2021 19:51.

FC København – Viborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar