18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC København-SønderjyskE-22. August 2021 16:00

Units 4/10 Vundet
FC København vs SønderjyskE
FC København vinder til nul
22. august 2021 16:00
Betfair
Tippet til 2.10
Udgivet 22. august 2021 00:40
FCK ser stærkere ud end man har gjort længe. Det er som om, Thorup har fundet opskriften med Daramy som dybdeløberen og Biel som mellemrumsspilleren. Får sat spillernes spidskompetencer i scene og Falk+Zeca supplerer hinanden suverænt. Der er kommet mere styr på bagkæden, som var max udfordret fra start. Stærkt udtryk i kampen mod Sivasspor torsdag, og det gode udgangspunkt tillader dem også at stille stærkt op her. De skabte også pænt med chancer mod AGF i seneste runde.
SønderjyskE ligner klart det ringeste hold i Superligaen. Boris vil gerne spille med højt pres, men har på ingen måde et hold, der kan praktisere stilen. Han ligner ikke en, der går på kompromis med stilen, og hvis de går højt, så får Daramy og Singh ekstremt meget plads til at løbe om kap. Ingen tvivl om, at det er sårede spillere, og der skal ikke meget til for at læsset vælter. Jeg synes samtidig, at folk som Albæk, Dal Hende, AK, Rilwan begynder at se færdige ud på alder og intensitet. Emil Holm har bestemt ikke præsteret, og hvis FCK er snedige, så placerer de Daramy overfor ham, hvor de vil give Holm en stor udfordring.

FCK kommer til at dominere enormt på bolden. SønderjyskE vil sandsynligvis gå højt, men hurtigt sande, at det ikke er løsningen, og derefter nok blive tvunget til at stille sig lavt, hvor de kan satse på omstillinger. FCK har simpelthen for meget kreativitet i Falk, Biel og Wind samt for meget individuel kvalitet hos Daramy til, at jeg tror, SønderjyskE kan komme fra Parken med skindet på næsen. Det har sitret i Parken, hvor FCK-fansene har skabt en kulisse, som ikke er set meget længe, og den har båret FCK frem – bl.a. mod Brøndby i derbyet senest. Det tror jeg, får stor betydning, for der er ikke noget værre end at stå dybt, være presset og føle, at man ikke kan kommunikere med hinanden. Det bliver svært at holde en god organisation.

Sønderjyskes chance skal være på standard og omstillinger men med Zeca som 6'er til at lukke de store rum omkring omstillinger, så tror jeg, man er godt stillet her. SønderjyskE har intet skabt de seneste tre runder, hvor alle kampe er endt under 1 – sågar også mod FCM med en mand i overtal i en hel time. SønderjyskE ligner et hold uden en plan, uden energi og uden kvalitet, og jeg har svært ved at se andet end stor FCK-dominans.

Kamil Wilczek ude med en skade. Luther Singh hentet ind, og han bør få debut. Sammen med Daramy kan det blive uhyggeligt med to kanter, der kan udfordre og gå på fart 1vs1. Har hentet Taiwo som angriber. Han kan sagtens få en startplads, og det fortæller vel lidt om sønderjydernes udfordringer.

Jeg gætter på 3-0 til FCK som slutresultat. Oddset kan hentes til 2,20 hos mange andre bookmakere. Bl.a. Bet365.

FC Ku00f8benhavn – Su00f8nderjyskE Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC København
SønderjyskE
Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 15:59.

FC Ku00f8benhavn – Su00f8nderjyskE Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar