18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 66,5
TBP 100,6%
Hitrate 37,7%

FC København-Lyngby-29. June 2021 12:00

Units 3/10 Vundet
FC København vs Lyngby
Halvleg/fuldtid slutter med 1/1
29. juni 2021 12:00
Betfair
Tippet til 2.00
Udgivet 28. juni 2021 22:33
Testkamp på FCKs træningsanlæg, hvor jeg anser FCK som værende store favoritter.

Lyngbys ny træner Freyr Alexandersson har stået i spidsen for holdet siden i lørdags, og her 3 dage senere spiller de så deres første testkamp frem mod den kommende sæson i 1. division.

Den trup de kongeblå sender afsted er uden adskillige profiler fra den forgangne sæson i superligaen. Enten fordi de har skiftet klub eller bare ikke med til dagens kamp.
Mikkelsen, Tshiembe, Gammelby, Enghardt, Winther, Hebo, Rømer, Torp og Emil Nielsen var alle vigtige spillere da Lyngby alligevel rykkede ned, men er ikke at finde når holdet i morgen skal i kamp.

FCK er som superligaklub naturligt længere fremme i deres forberedelser end Lyngby, i og med deres sæson starter en uge tidligere.
Det betyder også at de allerede har spillet deres første testkamp, mens Lyngby altså ikke har været i kamp endnu.

FCKs første testkamp var mod Hvidovre der ligeledes spiller i 1. division, og den kamp endte lidt overraskende 1-1. En klassisk første testkamp hvor 7 spillere blev skiftet ved pausen og en masse reserver fik spilletid.

Med kun 17 dage til sæsonstart vil jeg tro at FCK allerede nu skal til at spore sig lidt mere ind på hvem der skal spille og hvordan der skal spilles, men derfor vil der givetvis stadig blive en del spilletid til reserver og talenter i dagens kamp.

Til FCKs første testkamp var navne som Falk, Bartolec, Daramy, Fischer, Wilczek, Lerager, Biel og Ankersen at finde blandt en flok talenter og reserver.
Til dagens kamp antager jeg flere af de faste spillere vil være med i truppen, men har i skrivende stund ikke kunne få en bekræftet trup gravet frem.

I min vurdering af kampen nøjes jeg med at tage udgangspunkt i den trup FCK stillede med til første testkamp, og derfor holder jeg også min indsats nede på 3 units.

FC Ku00f8benhavn – Lyngby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC København
Lyngby
Odds are subject to change. Last updated 29. juni 2021 11:57.

FC Ku00f8benhavn – Lyngby Head 2 Head


Skriv et svar