18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

FC Koebenhavn-Lincoln Red Imps FC-30. September 2021 21:00

Units 3/10 Tabt
FC Koebenhavn vs Lincoln Red Imps FC
Begge hold scorer ikke
30. september 2021 21:00
Betfair
Tippet til 1.65
Udgivet 23. september 2021 08:10
Uefa, Conference League
Fc København er kæmpe favoritter mod gruppespils debutanterne fra Lincoln Red imps. Gæsterne er ikke rigtigt kommet igang endnu og kan få det svært i Parken.

Fc København har ikke været så stærke defensive under Thorup som under Ståle men der har været forbedringer at spore denne sæson. I Fck's 17 kampe denne sæson har de holdt målet rent i syv af dem. Ikke et overbevisende antal men bedre end sidste sæson, og med blot seks mål imod i Superligaen er der grund til optimisme på den front. Fælles for alle modstanderne er dog at de er et niveau over Lincoln Red Imps.

Lincoln Red Imps har indtil videre kun spillet Europæisk. Første runde i den Gibraltarske liga starter først weekenden. Før denne kamp har de spillet ni kampe. Primært mod lavere rangerede hold mens PAOK og Cluj var det eneste som nærmere sig Fck's niveau. Cluj vandt sikkert 2-0 hjemme mens PAOK vandt med samme ciffere ude. Lincoln er debutanter i et europæisk gruppespil, hvilket de kan være stolte af men havde det ikke været en indførslen af Conference League og en heldig lodtrækning mod Riga, havde de aldrig været i nærheden af et. Hjemme i Gibraltar er de gode men truppen består primært af ældre tredjerangs spillere. I senest startopstilling var hele fem mand 33+ år.

Et fyldt Parken bliver for majoriteten af Lincoln Red Imps spillerne den største udebane scene de nogensinde har spillet på. For Fck er det hverdag og en kamp hvor de ved at de er stor favoritter til at vinde. Det er formentlig ikke urealistisk at forvente Lincoln Red Imps kommer til at stå med 8-9 mand på egen banehalvdel det meste af kampen mens Fck sidder på bolden. Det kommer til at begrænse deres antal skud på mål og dermed sandsynlighed for at komme på tavlen. Gode chancer for at max et hold scorer og mon ikke det bliver Fck.

FC Koebenhavn – Lincoln Red Imps FC Odds


FC Koebenhavn – Lincoln Red Imps FC Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar