18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 46,1
TBP 107,7%
Hitrate 47,3%

FC Koebenhavn-FC Midtjylland-19. May 2021 19:30

Units 5/10 Vandt
FC København vs FC Midtjylland
FC København vinder
May 19, 2021 19:30
Udgivet May 17, 2021 18:42
Kamp: FC København – FC Midtjylland
Tip: 1
Odds: 2.45
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tilskuerne er tilbage i Superligaen og det er til at se: 20 af 30 kampe er endt med hjemmesejr og det er i den grad til at se en hjemmebanefordel. FCK er endelig begyndt at vise noget af det, man kan forvente af Superligahistoriens dyreste trup og jagter stadig andenpladsen. FC Midtjylland spiller langt under niveau og er langt fra sikre på at tage det mesterskab som ellers syntes billigt til salg i år.

FC København vandt søndag fortjent 2-1 over rivalerne fra Brøndby og byggede således ovenpå nogle stærke præstationer mod AGF og Nordsjælland i de foregående kampe. De har den klart dyreste trup i ligaen og ligner pt det bedste hold også.

FC Midtjylland måtte som 1.25 favoritter hjemme nøjes med 1-1 mod tømmermandsramte Randers, som mindre end 70 timer forinden løftede pokalen som vindere af årets pokalfinale. Randers måtte endda undvære flere profiler. Heldigvis for Midtjylland misbrugte Brøndby som før nævnt senere på dagen den matchbold, de fik af Midtjylland og Midtjylland er stadig 1 point foran i toppen. Midtjylland har leveret nogle rigtig fine præstationer hjemme efter der er kommet fans tilbage, men ude har det set rigtig skidt ud og midtjyderne har kun vundet 2 af deres sidste 6 kampe. Midtjylland som ellers plejer være utroligt stabile har været meget ustabile i hele foråret. Midtjylland har stadig venstre back Paulinho i karantæne.

Midtjylland har godtnok vundet 2 af 3 indbyrdes opgør denne sæson med 4-0 og 4-1, men begge kampe har været hjemme i Herning med tilskuere. Den omvendte kamp i grundspillet endte 0-0 i Parken i en chancefattig kamp, hvor FCK var det marginalt bedre hold. Da de to hold mødtes i Parken for to måneder siden lukkede oddset på FC København i ca 2.50, men her var der altså ingen hjemmebanefordel qua de manglende fans. Det gør en verden til forskel. Her manglede FCK endda også både Zanka og Ankersen, altså halvdelen af deres forsvar – Midtjylland manglede dog også Cajuste. Ikke desto mindre er det svært at se prisen ikke skal være noget lavere på FC København i denne kamp.

Besøg Unibet

*Reklamelink


FC Koebenhavn – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Copenhagen
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:59.

FC Koebenhavn – FC Midtjylland Head 2 Head


Skriv et svar