18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 38,7
TBP 105,6%
Hitrate 47,6%

FC København-FC Midtjylland-19. September 2021 18:00

Units 5/10 Tabt
FC København vs FC Midtjylland
FC København vinder
19. september 2021 18:00
bwin
Tippet til 2.20
Udgivet 14. september 2021 15:08
Det er ikke en overdrivelse at kalde denne kamp en guldduel: FCK og Midtjylland er de eneste realistiske kandidater til guldet. Københavnerne virker dog til at spille på et niveau over midtjyderne pt, og derfor synes det også som et rigtig flot odds, vi får på en FCK-sejr her.

Der kommer op mod 35.000 på stadion til kampen og det giver således københavnerne en af de største hjemmebanefordele i ligaen. Rent matematisk skulle FCK stå i nogenlunde nuværende odds med hjemmebanen indregnet, såfremt de mødte et hold, der var lige så gode som dem.

Jeg mener dog, at FCK er et niveau over Midtjylland pt. Udover deres første to kampe, hvor de spillede uafgjort mod AaB og Silkeborg har de gjort rent bord i sæsonen med 6 sejre i træk. I de 6 kampe står de med en målscore på 17-3 og har besejret hold som OB, Brøndby, AGF og Randers – alle med sejre på minimum 2 mål. Selv efter salget af Daramy har de ikke set sig tilbage og en Pep Biel ligner efterhånden den spiller, man betalte mange penge for at hente til klubben for ikke at tale om et forsvar, som stort set intet giver væk. FCK ligner med andre ord det mesterhold, som de også bør gøre med tanke på deres budget.

Midtjylland har nu også gjort det ganske fint og er klar 2’er med afstand til det tredje bedste hold i ligaen, men de har lidt lidt under, at de har solgt deres vel største profil i Anders Dreyer. Før landskampspausen tabte de 2-0 til Brøndby, i en kamp de ellers dominerede stort de første 20 minutter men siden hen tabte grebet om. Mod Nordsjælland senest vandt de 2-0, men spillede ikke nogen god første halvleg, hvor Nordsjælland lige så vel kunne have ført ved pausen, før midtjyderne så kontrollerede sejren hjem i anden halvleg.

FCK virker bare til at have et gear mere end Midtjylland og er ikke blevet så svækket af deres salg af Daramy, som Midtjylland er af Dreyer-salget, hvorfor jeg synes der er rigtig fin værdi i FCK.

FC København – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC København
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 17:59.

FC København – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar