18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Koebenhavn-FC Midtjylland-19. May 2021 20:00

Units 1/10 Vandt
FC Koebenhavn vs FC Midtjylland
Over 2.5 mål
May 19, 2021 20:00
Udgivet May 19, 2021 08:28
Kamp: FC København – FC Midtjylland
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,67
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Superligaen har mod slutningen af sæsonen taget en meget uventet drejning, da der lige pludselig er tre hold, der i realiteten kan blive mestre. For FCK kræver det at Midtjylland taber deres to sidste kampe, mens Brøndby også som minimum skal tabe en. FCK skal samtidig hente sejre i deres to sidste, og den første starter her mod FC Midtjylland. 

Brøndby er to point efter FC Midtjylland, hvilket også betyder, at det vil være risky for FCM at spille efter X’et, da man så med en Brøndby sejr kun vil føre ligaen på en bedre målscore. Derfor bør vi også se et FC Midtjylland hold, der er indstillet på at der skal hentes tre point i Parken onsdag aften. 

FCK hentede en derbysejr søndag aften på 2-1 i Parken, et ganske fortjent resultat, hvor FCK dominerede det meste af kampen, men Brøndby var bestemt ikke uden chancer. Der er stort set heller ikke et hold i Superligaen, der lige nu ikke kan skabe chancer mod FCK. De har lukket voldsomme 49 mål ind i 30 kampe, og de personlige fejl kommer på samlebånd.
Vi har også generelt set et Midtjylland hold, der har det godt mod FCK. I de seneste 5 kampe har man vundet 3-1, 4-0 og 4-1, og derudover er der blevet spillet to kampe uafgjort. Siden de sidste indbyrdes kampe har FCK dog også fået bygget mere på deres offensiv, og de bør være på samme niveau som FC Midtjylland her.

FCK har ingen anden motivation end bare at gå efter 3 point, og der kan udvikle sig et målrigt opgør i Parken.


FC Koebenhavn – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Copenhagen
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:59.

FC Koebenhavn – FC Midtjylland Head 2 Head


Skriv et svar