18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC København-FC Midtjylland-19. September 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
FC København vs FC Midtjylland
FC København vinder
19. september 2021 18:00
Unibet
Tippet til 2.06
Udgivet 19. september 2021 08:02
Kæmpe opgør i et fyldt Parken mellem nummer et og to i Superligaen – det kan kun blive godt!

FCK kommer ind til kampen med ni sejre i træk, og uden nederlag i de 15 kampe, som de har spillet i sæsonen. Både defensivt og offensivt ser FCK ud til at have knækket koden. De tillader utroligt få chancer imod, og faktisk er det kun på de defensive dødbolde, at FCK har problemer. Det er et område, hvor FC Midtjylland er stærke, og derfor skal FCK undgå at give for mange dødbolde væk. Udover dødboldene er det svært at se, hvordan FC Midtjylland skal true Kamil Grabaras mål.

FC Midtjyllands offensiv har været præget af, at Anders Dreyer er væk. Gustav Isaksen har mange kvaliteter, men svinger meget i niveau, og det samme kan siges om Pione Sisto.

FC Midtjylland har allerede indkasseret fire nederlag i sæsonens løb, heriblandt to til PSV, som var for stor en mundfuld. I deres seneste udekamp i Superligaen måtte midtjyderne også rejse hjem uden point, da de tabte 2-0 til Brøndby. Netop den kamp er en god indikation på, hvor FC Midtjylland står lige nu. De var helt suveræne i de første 20 minutter, men udnyttede ikke deres chancer og endte med at tabe. I tidligere sæsoner havde FC Midtjylland kørt videre i samme tempo og kørt Brøndby over, men der er FC Midtjylland ikke lige nu efter spillerafgange og ny træner.

FCK virker til at have mest momentum af de to topklubber, og at de ovenikøbet skal spille i et udsolgt Parken bør også tale til værternes fordel.

FC København – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC København
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 19. september 2021 17:59.

FC København – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar