18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Koebenhavn-AGF-3. May 2021 18:30

Units 1/10 Vandt
FC Koebenhavn vs AGF
FC København vinder
May 3, 2021 18:30
Udgivet May 3, 2021 07:33
Kamp: FC København – AGF
Tip: 1-tallet
Odds: 2,18
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FCK og AGF mødes igen kun en uge efter, at de skiltes i Aarhus efter måske Superligaens bedste kamp. Både var det en kamp på høj kvalitet og med tre mål, men det var også en utrolig intens kamp. Der er ingen tabt kærlighed mellem Jens Stage, Viktor Fischer og AGF. Jens Stage pga. hans klubsskifte og Viktor Fischer nok mere pga. hans spillestil.

Det var generelt en meget tæt kamp kvalitetsmæssigt, da både FCK og AGF kom frem til pæne chancer. AGF var godt med i kampen, og det var de formentlig fordi de fik lov at spille rigtig hårdt. Mogens Krogh gav i den kamp lov til de små efter tacklinger og de hårde frispark. Det er ikke sikkert at de får lov til det i samme grad denne gang, da dommeren nu er Peter Kjærsgaard, der er lidt hurtigere til lommen end Mogens Krogh. 

Det er stadig en kamp om 3. pladsen mellem de to hold, men det er også nok til at motivationen er stor. Sidste havde AGF en god portion fans i ryggen som gav dem noget, men nu er det FCK, der får brølet fra Sektion-12 i ryggen – Det kommer til at betyde MEGET!

FCK er uden Lerager, Boilesen og Carlos Zeca, da de er i karantæne, hvilket kommer til at koste, men det er også regnet ind i det nuværende odds. Omvendt er Tingager og Backmann ude med skader for AGF.


FC Koebenhavn – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 4. maj 2021 10:20.

FC Koebenhavn – AGF Head 2 Head


Skriv et svar