18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

FC København-AaB-18. July 2021 16:00

Units 3/10 Vundet
FC København vs AaB
AaB +1.00 (AH)
18. juli 2021 16:00
ComeOn
Tippet til 1.68
Udgivet 16. juli 2021 20:43
Bemærk, at højeste odds findes hos Unibet & Co. til 1.72.

FC København skal forsøge at udnytte Midtjyllands nederlag fredag aften, når de søndag tager imod AaB. De har dog ikke set overbevisende ud i deres træningskampe og mangler flere stamspillere til kampen.

FC København tabte 1-0 ude mod Rapid Wien i sidste testkamp i en kamp, københavnerne selv beskriver, de resultatmæssigt slap bedre fra, end de havde fortjent. De mangler i midterforsvaret Victor Nellson, som er i karantæne, mens Zanka, som var Nellsons makker i den sidste del af sidste sæson, er taget tilbage til Fenerbahce efter endt lejeophold. Det betyder, at man skal have spillet et nyt midterforsvar ind i en defensiv, som i forvejen var præsterede historisk dårligt i sidste sæson. Rasmus Falk sad over med en skade og må som minimum være tvivlsom. Jonas Wind har været med til EM og ville først støde til truppen senere på ugen, mens Boilesen og Bengtsson, som også var afsted til den netop overståede slutrunde, kom retur onsdag og altså kun har haft 4 dages træning med holdet. Viktor Fischer var ligeledes bænket i sidste testkamp og må derfor heller ikke formodes at være i topform. Anfører Carlos Zeca har været ramt af covid-19 og har derfor misset hele preseason og var først tilbage onsdag. Er både Falk, Wind og Fischer enten ude eller på bænken, mangler der rigtig meget kreativt på FCK’s hold, samtidig med, man skal have spillet et nyt midterforsvar ind og kan mangle sin anfører og måske endda vigtigste spiller. Det er i værste fald 5-6 positioner man har byttet på i forhold til forårets kampe.

AaB har spillet nogle fine testkampe og var især i sidste testkamp AGF overlegne, hvor de vandt 1-0 i en kamp, de kunne have vundet større. Man har sagt farvel til Tom Van Weert, som var nogenlunde fast og de tre reserver Klitten, Samuelsen og Nkada, men Luka Prip, som er hentet i Horsens, ligner for nordjyderne et positivt bekendtskab og en fin erstatning af Van Weert. AaB-træner Cifuentes har således kunne arbejde videre med nogenlunde den samme stamme, som han havde i sidste sæson. Hos AaB er det kun Frederik Børsting (udover langtidsskadede Lucas Andersen), som er tvivlsom, så nordjyderne står væsentligt bedre på mandskabsfronten, end FCK gør. Klubben præsenterede fredag den serbiske angriber Makaric, men det er tvivlsomt om han er med i truppen søndag.

FCK skal stadig være klare favoritter med over 15.000 tilskuere i ryggen, men AaB virker til at have haft bedre mulighed for at forberede sig og det vil ikke overraske mig, hvis AaB kommer mere afstemte og afklarede ud til kampen end FCK.
Besøg Nordicbet

*Reklamelink


FC Ku00f8benhavn – AaB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 19. juli 2021 06:57.

FC Ku00f8benhavn – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Jeg kokser rundt i det. Højeste pris var på udgivelsestidspunktet 1.72 hos Nordicbet og samme bookmaker ligger nu højst med 1.69.

Skriv et svar