FC Kalundborg-AB Gladsaxe-5. August 2021 18:00

FC Kalundborg vs AB Gladsaxe
AB Gladsaxe -5.50 (AH)
18:00 5. august 2021
Tippet til 1.95
Units 5/10
Vundet
Udgivet 5. august 2021 11:18
Indrømmet. Jeg ved ikke alverden om Bolbro eller de øvrige serie-hold i pokalturneringen, men det har været tydeligt, at der har været enorm niveauforskel på holdene fra de tre øverste række og Serie 1-3 hold, når de har mødtes i denne første runde. Bedst eksemplificeret ved Lyngby 9-0 sejr over Østerbro fra Serie 2 i onsdagens møde, hvor Lyngby havde 38 afslutninger.

Jeg tror en af de store forskelle har været mængden af kampe de seneste sæsoner pga. corona. Seriebolden har af flere omgange ligget stille, hvilket har skabt frafald, men også skabt en del rust hos dem, der spiller på det niveau.

AB står overfor sæsonstart søndag mod FA2000, og dette er en kærkommen lejlighed til at prøve de nye offensive kræfter af. Roni Arabaci er netop hentet i SønderjyskE, og han har som ungdomsspiller tidligere lavet masser af mål for Brøndby. AB har et ungt og ret ærgerrigt hold, og jeg tror, de kommer til at trykke på i opgøret for at lave mål og skaffe lidt selvtillid inden sæsonåbneren.

Det er enorm niveauforskel på Serie 3 og 2. division, og selvom Kalundborg har et hold med flere spillere, der tidligere har gjort sig på højere niveau, så bør linjen på 5,5 bestemt kunne dækkes. Kalundborg rykkede i sidste sæson op fra Serie 4, og den række var de ganske stærke i, men spillede også kampe, hvor man lukkede en del mål ind – bl.a. 6 til rækkens vinder, Gørlev.

Der er ingen tvivl om, at AB bringer en del reserver i kampen, men det er også en kærkommen lejlighed til at få lidt kamptræning inden søndagens sæsonstart, og en oprykker fra Serie 4 skal man simpelthen maltraktere.

FC Kalundborg – AB Gladsaxe Odds


FC Kalundborg – AB Gladsaxe Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar