FC Helsingør vs Hvidovre – 22. april 2022 19:00

1. Division Oprykningsspil | 1. Division
Hvidovre +0.50 (AH)
Tippet til 2.30
Units 4/10
Vundet +5,20
Udgivet 21. april 2022 23:59
888
Efter 25 spillerunder er det blot 4 point der adskiller disse 2 mandskaber. Der er virkelig lagt op til et kæmpe opgør denne fredag aften i Helsingør.

Helsingør lignede en stensikker oprykker til superligaen, da vi for 3 uger siden påbegyndte oprykningsspillet. Siden da er det dog blevet til 3 nederlag, og senest tabte de fuldstændig småkagerne, da de måtte rejse hjem fra Fredericia med et 4-0 nederlag.

Samtidig har Hvidovre fortsat deres stabile spil fra grundspillet, og leveret 3 fine præstationer. Første kamp blev ganske vidst tabt med 2-1 i Fredericia, men spil og chancer var egentlig til sejren.
Efterfølgende spillede de 0-0 hjemme mod Lyngby, hvor Hvidovre overraskende nok, var det klart bedste hold gennem hele kampen.
Senest trak de rødbusede så en meget vigtig sejr i land på 2-0 over Nykøbing, der gør at de må komme ind til dagens kamp med stor optimisme.

De 2 hold har mødt hinanden 2 gange denne sæson. Først spillede de 2-2 i Helsingør, mens det kort før grundspillets afgørelse blev til en storsejr på 4-0 til Helsingør i Hvidovre.
Det er hidtil eneste gang i sæsonen Hvidovre har lidt et klart nederlag, hvor en kollektiv offday blev dyr, mod et velsmurt Helsingør mandskab.

Alt pres er på Helsingør. Alle havde dem som sikre oprykkere for bare 3 uger siden, men det er der hurtigt blevet lavet om på.
De kan dog lige så hurtigt vende om på det igen, men så skal der også en sejr på bordet i aften.
Taber de derimod, ja så kan vi erklære kampen om de 2 oprykningspladser for pivhamrende åben.

Hvidovre er et irriterende mandskab for de fleste modstandere i år. De står godt på banen og forsvarer sig enormt godt (kommer med 2 clean sheets i træk, og 4 i deres seneste 6 kampe).
Det er ret tydeligt at de i hvert fald ikke (endnu) er påvirket af nogen former for pres. Det kommer måske når det hele spidser til, men der er ingen forventninger om at de skal rykke op overhoved.

Er helt med på at Helsingør har rækkens stærkeste trup på papiret, og spiller de helt op til deres ypperste, så er de rigtig svære at spille mod.
2.30 virker dog til at være meget i overkanten for X2 spillet på nuværende tidspunkt, og den skal helt sikkert have et skud.

FC Helsingør – Hvidovre Odds


FC Helsingør – Hvidovre Head 2 Head


Flere Tips

1. oktober 2022
21:00
Units 1/10
Tippet til 1.99
2. oktober 2022
Units 5/10
Tippet til 1.69
Units 3/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar