FC Helsingør vs AC Horsens – 5. maj.

Fodbold 1. Division
FC Helsingør
AC Horsens
5. maj.
15:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

5. maj.
15:00
AC Horsens -0.25 (AH)
Vundet +2,85

Units

3/10
AC Horsens -0.25 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Det ligner mere og mere en nedrykning for Helsingør. De har 10 point op med 15 tilbage at spille om men har ikke vundet siden juli.
  • Horsens startede 2024 skidt men er ubesejret i de fire seneste kampe. En sejr her sikre dem matematisk endnu en sæson i 1. div.
  • Helsingør spillerne har ikke fået udbetalt løn til tiden. Falder den ikke inden d. 3/5, kan spillerne opsige deres kontrakter. Mon ikke de bliver men en umotiverende situation.

| Sidst opdateret:


Analyse

Det er svært at være optimistisk omkring Helsingør’s chancer for overlevelse. De har 10 point op til overlevelse, er fem mål ringere, har ikke vundet en ligakamp siden juli og nu har spillerne ikke fået løn. Det forlyder endda at klubben skylder penge til eksterne leverandører. Løn-sagen er spilleforeningen gået ind i, og hvis lønnen ikke falder senest tre dage efter løndag, kan spillerne opsige deres kontrakter. Klubben har nu under 24 timer til at få det løst. Skulle løn udeblive, er det ikke urealistisk at forvente spillerne bliver men deres manglende resultater og manglende løn, må være en umotiverende oplevelse.

Horsens har også oplevet tumult siden klubben kom på udenlandske hænder. Der er dog faldet mere ro på, på det seneste og det kan have været en medvirkende årsag til at de har spillet sig væk fra nedrykningsstregen med 10 point i de fire seneste kampe. En sejr her sikre dem matematisk endnu en sæson i 1.div. Forsvar Oliver Stanisic (fast) afsoner karantæne.

Horsens vandt de to forgående indbyrdes opgør denne sæson. Gode chancer for en gentagelse.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Det lader ikke til at spillerne har fået løn endnu. Mig bekendt er tidsfristen overskredet og spillerne kan dermed opsige deres kontrakter. Forventer stadig at majoriteten, hvis ikke alle, bliver og ser tiden an.