FC Helsingør-Vendsyssel FF-13. August 2021 19:00

FC Helsingør vs Vendsyssel FF
FC Helsingør vinder
19:00 13. august 2021
Tippet til 1.79
Units 2/10
Vundet
Udgivet 9. august 2021 13:22
Helsingør har lagt flot fra land med tre sejre mens Vendsyssel endnu er ubesejret men sejrsløse. Gæsterne har stadig efterveer efter sommerens krise og mangler kvalitet i offensiven.

Helsingør ligner et rigtig spændende mandskab. En god blanding af erfaring, i form af Stuhr-Ellegaard, Nikolaj Hansen, Kasper Enghardt og Daniel Norouzi samt ungdommen i form af Oliver Kjærsgaard, Frederik Christensen og Peter Christiansen samt en masse gode 1. div spillere i mellem dem. Det har da også resulteret i tre sejre ud af tre muligt og endda en flot sejr ude mod Horsens senest. Hjemme på kunststof banen i Nordsjælland har Helsingør også vist sig svære at slå med blot fem nederlag de sidste 12 måneder og primært til sidste sæsons tophold.

Vendsyssel hang med røven i vandskorpen henover sommeren. Klubben har dog fået ny ejer og kapital siden men er fortsat ikke på det niveau de var for 12 måneder siden. Flere spillere er væk, og få vendt retur men overordnet et svækket hold. De kan dog glæde sig over fortsat at være ubesejret efter tre kampe. Offensiven lader til at være deres akileshæl efter Agger, og tidligere andre smuttede. De fik scoret mod Esbjerg, Hobro og Nykøbing men Esbjerg er i en ringe tilstand, Hobro er ved at spille et nyt hold samme og Nykøbing fra meget langt hjemmefra. Nu er det Vendsyssel's tur til det.

Man må tage hatten af for Helsingør. Sidste sæsons top 6 lader ikke til at være en enelig svale for dem og holdet er forstærket med tre tidligere Superliga spillere i form af Enghardt, Christiansen og Drost. Vendsyssel er ligeledes ubesejret men mindre overbevisende og hold med der havde diverse ulemper. Det har Helsingør ikke. Vendsyssel skal tilmed ud på en af de længeste udebaner når Nordjylland byttes ud med Nordsjælland. En tur over broen, som sjældent resulterer i point. I sidste sæson blev ingen af seks kampe på Sjælland vundet men hele fem tabt. Blandt andet 3-0 til netop Helsingør. Værterne virker stærkere end dengang mens gæsterne er svagere.

Gode chancer for at sejr til Helsingør.

FC Helsingu00f8r – Vendsyssel FF Odds


FC Helsingu00f8r – Vendsyssel FF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar