18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Helsingoer-Silkeborg-21. May 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
FC Helsingør vs Silkeborg IF
Over 2.5 mål
21. maj 2021 19:00
Udgivet 21. maj 2021 07:25
Kamp: FC Helsingør – Silkeborg
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,56
Bookmaker: Nordicbet


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er de to mest formstærke hold i 1. division, der står overfor hinanden fredag aften, når FC Helsingør og Silkeborg mødes. FC Helsingør har vundet fire af deres seneste fem kamp, senest med 2-1 over FC Fredericia. FC Helsingør har leveret rigtig fint over sæsonen, hvor de er sikret fjerdepladsen, trods deres status som oprykkere. Tidligere på sæsonen blev deres topscorer Jeppe Kjær skadet, hvilket så ud til at ramme FC Helsingør hårdt, men i forårssæsonen har det set rigtig fint ud for nordsjællænderne. Tilgangen af Tonni Adamsen har været en gevinst med det samme, ligesom den newzealandske angriber, McCowatt, også har scoret et par mål på det seneste. 

Silkeborg IF er sikre på oprykning, og de rødblusede har været helt suveræne i foråret indtil videre, hvor de kun har sat point til via to uafgjorte kampe mod de to øvrige hold i top 3, Esbjerg og Viborg. Silkeborg IF er det mest sprudlende og offensive hold i 1. division, og ligeledes det mest scorende. Magnus Mattson er i forrygende målform, og Nicklas Helenius har også scoret et hav af kasser siden han kom til i januar. 

FC Helsingør er gået over 2,5 mål i de seneste fire kampe og snitter 3 mål pr. kamp i sæsonen. Silkeborg snitter 2,9 mål i sæsonen so far. Kampen spilles på kunstgræs, hvilket begge mandskaber er vant til. Det betyder også, at vi kan få en tempofyldt affære, hvor der er aktion i begge ender af banen. Silkeborg vandt det seneste opgør mod FC Helsingør med 2-0, men de to tidligere kampe i sæsonen er endte henholdsvis 3-3 og 4-2 til FC Helsingør i sæsonpremieren.   


FC Helsingoer – Silkeborg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 12. juni 2021 02:24.

FC Helsingoer – Silkeborg Head 2 Head


Skriv et svar