18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Helsingoer-Hvidovre-12. September 2021 12:45

Units 1/10 Vundet
FC Helsingoer vs Hvidovre
Over 2.5 mål
12. september 2021 12:45
Marathonbet
Tippet til 1.74
Udgivet 6. september 2021 09:34
Danmark, 1 div.
Helsingør og Hvidovre har begge vist gode offensive takter og lukket få mål ind, indtil videre. De er dog bedst fremadrettet og mon ikke særligt Helsingør går efter tre point her.

Helsingør indtager 1. pladsen med seks sejre ud af syv mulige og hele 18 mål scoret. Seks af dem er scoret i samme kamp men nordsjællænderne har været meget mål-søgende med hele 67 skud på mål i deres kampe. Det er dog kun blevet til fem mål imod men udover at holde Horsens på ét skud er det blevet til hele 27 imod sig. Helsingør har et erfarent hold, og særligt defensivt med Stuhr-Ellegaard, Enghardt, Nikolaj Hansen og Norouzi mens offensiven er yngre og har bevist at de kan klare sig uden Kjær på banen.

Hvidovre fortsætter hvor sidste sæson sluttede. Forskellen er nu at de er begyndt at score mål på de mange chancer de for tilspillet sig. Med 12 mål på syv kampe har de scoret i alle på nær én kamp. Ligesom Helsingør har Hvidovre været gode til at komme frem til chancerne. Det er blevet til 50 skud på mål og 35 imod sig. Kun HB Køge blev begrænset til ét skud. Hvidovre kommer nok til at være mere afventede end Helsingør her, og kan være tilfredse med ét point men en midtbane med Spelmann, Matti Lund og Østberg kan byde de fleste 1. div ditto op til dans.

Helsingør er berettiget favoritter mod Hvidovre. Gæsterne er dog langt bedre offensive nu end tidligere, og selvom begge har en solid defensiv til fælles, er offensive deres stærkeste våben. Der er en risiko for at Hvidovre spiller med håndbremserne trukket, da et point må være tilfredsstillende for dem men bliver kampen først åbnet op af en Helsingør scoring er der gode chancer for mimimum 3+ mål.

FC Helsingoer – Hvidovre Odds


FC Helsingoer – Hvidovre Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar