18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 875,5
TBP 106,9%
Hitrate 47,1%

FC Helsingoer-Fredericia-16. May 2021 15:00

Units 5/10 Vandt
FC Helsingør vs Fredericia
Over 2.5 mål
May 16, 2021 14:30
Udgivet May 15, 2021 21:37
Kamp: Helsingør – Fredericia
Tip: Over 2,5
Odds: 1,78
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hvorfor ikke bare fyre den af, når man intet har at spille for? Det tror jeg også, trænere og spillere tænker hos Helsingør og Fredericia, og de seneste runder har da også budt på en del mål, når mandskaberne har været involveret. Således er de seneste 3 af 4 kampe for de to mandskaber gået over 2,5, og deres seneste indbyrdes møde som endte 2-0 til Fredericia burde også helt klart have haft flere mål i sig. Fredericia scorede hele 3,24 i xG, mens Helsingør også bed fra sig med 1,27, og der var rigeligt med chancer til flere mål, men det døde på den front efter 2-0 og en god halv times spil.

Det er to offensivt anlagte mandskaber, og det eneste der er på spil er, om man skal blive nr. 4 eller 5 i 1. division, hvilket er totalt ligegyldigt. Fredericia står godt til kunstgræsset, og det bør være en kamp, hvor de kvikke offensiver kan drille defensiver, når der gives gode forudsætninger for kvik og teknisk fodbold. Jeg synes, Fredericia viste noget klasse, da de fortjent slog Esbjerg på udebane.

Christian Tue var ikke med imod Esbjerg, og det vil være en svækkelse, hvis FCM-lejesvenden ikke kan deltage, da han som topscorer har været en vigtig brik i Fredericias succes denne sæson. Nwadike er i karantæne for Fredericia, men det er mest af alt en fordel for spillet, da han dækker et stort rum defensivt fra sin 6’er-position.

Helsingør kom afsted fra seneste runde med en 5-0 sejr ude over HB Køge, og nogle af de nye offensive navne kom i gang med målscoringen, hvilket også fortæller lidt om Helsingørs bredde på trods af langtidsskaden til Jeppe Kjær.

Det kan ende i en rigtig sommerferiekamp, og man kan overveje at tage chancen på højere linjer til et højere odds.


FC Helsingoer – Fredericia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Helsingoer
Fredericia
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 14:59.

FC Helsingoer – Fredericia Head 2 Head


Skriv et svar