18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Helsingoer-Esbjerg fB-23. April 2021 18:30

Units 1/10 Tabte
FC Helsingoer vs Esbjerg fB
Begge hold scorer: ja
April 23, 2021 18:30
Udgivet April 23, 2021 10:23
Kamp: FC Helsingør – Esbjerg fB
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,80
Bookmaker: bwin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Esbjerg havde forud for sæsonen store ambitioner om, at de skulle tilbage i Superligaen, men syv runder tilbage, kan de mærke presset på skuldrene. Det er nemlig kun de to bedste hold, der rykker op fra 1. Division og som det ser ud lige nu holder Esbjerg til på 3. pladsen med 4 point op til Silkeborg. Samtidig så mødes Silkeborg og Viborg i samme runde, hvilket betyder at det vil være ekstra vigtigt for Esbjerg at sætte deres stød ind her med alle tre point. 

FC Helsingør kan mere eller mindre spille frit, og har kunnet det stort set siden de kom med i top-6. De kan ikke når oprykning og der vil ingen forskel være på at ende 6, 5, eller 4. Vi har også set svingende resultater fra dem, hvor de senest taber 2-0 til FC Fredericia, men før det hjemme slår HB Køge med 3-1. De har udviklet deres spil markant siden vinterpausen, og man kan tydeligt se at presspillet kan sætte alle modstandere i problemer. 

Esbjerg viste i seneste runde at de bestemt også er til at rykke rundt med defensivt, da de blev sendt på bagben hjem med 4-0 til Viborg. Hvis de skal frem og satse offensivt mod Helsingør, så vil nordsjællænderne komme til deres muligheder i omstillingerne. Det er svært at se begge hold ikke skulle komme til gode chancer, og derfor virker begge hold til at score som et fornuftigt spil.


FC Helsingoer – Esbjerg fB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Helsingoer
Esbjerg fB
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. april 2021 18:56.

FC Helsingoer – Esbjerg fB Head 2 Head


Skriv et svar