18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Basel 1893-Hammarby-19. August 2021 19:30

Units 4/10 Vundet
FC Basel 1893 vs Hammarby
Halvleg/fuldtid slutter med 1/1
19. august 2021 19:30
Pokerstars Sports
Tippet til 1.85
Udgivet 19. august 2021 10:02
Basel blæser bare derudad. Sæsonens otte kampe har givet otte sejre, og resultaterne lyder således: 3-0, 2-0, 2-0, 6-1, 2-1, 5-1, 4-0 og 7-0. Altså en målscore på samlet 31-3, og det tæller kampe i Conference League-kvalifikationen og ligakamp mod Servette, der sidste sæson endte som nr. 3 kun tre point efter FC Basel. Dem slog man 5-1.

Basel er da også forstærket med bl.a. unge og spændende Sebastiano Esposito, som er kommet til fra Italien, hvor han ikke slog igennem i Inter forrige sæson. Derudover har man hentet rutinerede Michael Lang i Gladbach, og ellers har man holdt fast på stammen med rutinerede folk som Xhaka, Fabian Frei og Valentin Stocker. Sidste sæson hentede man Kasami, der tidligere har begået sig med succes i Fulham, mens den helt store åbenbaring har været Arthur Cabral, der har scoret mange mål de seneste sæsoner, men som har bombet løs i denne sæson med ni kasser i syv kampe og fire scoret i fire Conference League-kampe.

Basel har masser af europæisk erfaring, og de er enormt stærke på hjemmebane. Pt. spiller de med enorm energi og selvtillid, og jeg forventer, at Hammarby bliver blæst bagover fra start, når de gæster Basel og deres offensive udtryk.

Hammarby er ikke noget dårligt hold, men det er subtoppen i den svenske række og nederlag mod Malmø, AIK og Elfsborg fortæller også, at man har svært ved at klare sig mod de bedste. Hammarby er et notorisk dårligt udehold, og hvor de møder stor opbakning hjemme på Tele2 Arena fra et af skandinaviens bedste publikummer, så har de det væsentligt sværere på fremmed græs.

Hammarby giver generelt for mange chancer væk, og selvom de har været stærkere i denne sæson end i sidste sæson, hvor målene haglede ind, så er det stadig et problem for dem, at de afgiver for meget. I seneste runde mod upåagtede Cukaricki tabte man 3-1 på udebane, selvom man var klart mest på bolden.

Jeg forventer, at de svenske naboer kommer under tryk, og jeg kan godt lide denne variant, fordi en 1-0 føring tidligt sagtens kan give ro og tilfredshed hos begge hold. Med den nye regel om, at udebanemål ikke tæller mere, så behøves Hammarby ikke at satse offensivt, men kan være tilfredse med et 1-0 nederlag.

FC Basel 1893 – Hammarby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 23:05.

FC Basel 1893 – Hammarby Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar