FC Andorra vs SD Amorebieta – 18. mar. 20:30

Fodbold Segunda Division
FC Andorra
SD Amorebieta
18. mar.
20:30
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

18. mar.
20:30
Under 2.5 mål
Vundet +1,50

Units

3/10
Under 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Andorra og Amorebieta er de to mindst målfarlige hold i den spanske anden division, hvilket alt andet lige indikerer, at vi ikke kan forvente mange mål i opgøret. Selvom det seneste indbyrdes opgør bød på tre scoringer, så tror jeg vi ser færre mål i dagens kamp.
  • Andorra spiller oftest meget målfattige kampe. I de seneste ni kampe har holdet kun formået at spille en enkelt kamp over 2.5 mål. Det taler for spilforslaget.
  • Amorebieta spiller ligeledes meget målfattige kampe. I de seneste ti kampe har holdet kun formået at spille en enkelt kamp over 2.5 mål. Det illustrerer tydeligt holdets fokus på det defensive spil. Man er desuden det mindst målfarlige hold i hele ligaen.

| Sidst opdateret:

Analyse

Mandag aften byder på et absolut bundopgør i den næstbedste række i Spanien mellem Andorra og Amorebieta. Begge hold er placeret nederst i tabellen og kæmper en utrolig hård kamp for at vriste sig fri fra de fire nedrykningspladser. Derfor er dagens opgør helt afgørende for begge hold i det perspektiv, hvor bookmakerne måske lidt overraskende har valgt at gøre hjemmeholdet til pæn favorit.

Andorra er placeret næstsidst i tabellen, men har kun to point op til sikkerhed til Albacete på 18. pladsen, som dog også har spillet en kamp mere. Formkurven er på ingen måde imponerende, eftersom man blot har formået at sejre en enkelt gang i de seneste ti kampe, mens det i samme periode er blevet til fem nederlag. Andorra har generelt et godt tag på både boldbesiddelse og det glidende afleveringsspil, men det er specielt målfarligheden, som har haltet gevaldigt set over hele sæsonen for klubben.

Amorebieta har haft en katastofal sæson og er placerret helt i bunden af liga tabellen, hvor der er syv point op sikkerhed fra de fire nedrykningspladser. Tilbage i midten af december sidste år, så hyrede klubben en ny træner i form af Alejandro Castro, som har formået at fremskaffe mere positive resultater. Specielt formkurven er forbedret markant med to sejre og to uafgjorte i de seneste fem kampe. Holdet formåede eksempelvis at slå Elche, som er placeret på andenpladsen i ligaen, tilbage i starten af februar.

Holdnyt Andorra

Træner Eder Sarabia er fortsat uden den langtidsskadede græske angriber Christos Almpanis, som har været fraværende hele sæsonen. Defensiven er styrket forud for kampen mod Amorebieta, eftersom de to spanske forsvarsspillere Diego Alende og Alex Petxa begge er blevet bekræftet klar til kampen. Sidstenævnte er især essentiel, idet han fungerer som idealstarter for holdet.

Holdnyt Amorebieta

Træner Alejandro Castro har en komplet skadefri trup til sin rådighed, men en enkelt karantæne er gældende, hvilket kommer til at have en enorm betydning for holdet. Således er den spanske midtbanespiller Erik Moran fraværende grundet akkumulerede gule kort. Moran har de seneste par uger været en af de mest fremtrædende spillere på holdet, hvor han er garant for det opbyggende spil og dynamikken på midten.

Spilforslag

Amorebieta tager mandag turen til den lille selvstændige republik i Pyrenæerne mellem Frankrig og Spanien, hvilket er et af de højeste spillesteder blandt alle de spanske klubber. Kampen er naturligvis altafgørende for begge klubber i forbindelse med at komme væk fra nedrykningspladserne, men at skulle pege på en vinder af opgøret synes jeg er meget svært. Havde det ikke været for en karantæne til Erik Moran, så havde jeg endda gået for en chance til udeholdet, men nu ser jeg den største værdi i opgøret på målspillet.

Træner Eder Sarabia hos Andorra udtalte i weekenden, at mandagens kamp er en af ​​de vigtigste kampe i klubbens historie. Jeg tror begge hold vil gå meget forsigtigt ind i kampen, hvor ingen af holdene vil storme frem på banen. Det bliver det taktiske defensive spil som bliver bærende og jeg kan sagtens forestille mig kampen bliver afgjort af et enkelt mål. Jeg vælger derfor at spille under 2.5 mål og sætter 3 units på udfaldet.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar