FBC Melgar vs Alianza Atletico – 10. feb. 21:00

Fodbold Primera Division
FBC Melgar
Alianza Atletico
10. feb.
21:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

10. feb.
21:00
Alianza Atletico +1.75 (AH)
Tippet til 1.95*
Vundet +2,85

Units

3/10
Alianza Atletico +1.75 (AH) 1.95*

Tip-boosters

  • Melgar er med i Copa Libertadores kvalen. Første kamp er tre dage før denne mens returkampen er fire dage efter.
  • Melgar har ikke just imponeret indtil videre. Nul point efter de første to kampe og hele seks mål lukket ind.
  • Alianza Atletico tager hul på sin fjerde sæson i træk i den bedste række. Ét point efter de første to kampe men nederlaget var til storklubben Alianza Lima.

Analyse

Alianza Atletico overlevet sidste sæson med fire point ned men var ikke i fare til sidst. Det forsøger man at forbedre denne sæson med ansættelsen af træner Theiler samt nyerhvervelserne i from af defensive Benincasa Villegas, Tovo & Vasquez samt midtbanespillerne Illanes & Castro. Starten har været hæderlig med en point-deling samt et forventet nederlag til storklubben Alianza Lima. Her blev backen Perleche (fast) udvist og sidder dermed over her. Selvom Alianza Atletico er en mindre klub taber de sjældent stort. Blot syv kampe siden starten af 2023 har set modstanderne vinde med 2+ mål.

Se flere fodboldtips hos SpilXperten.

Melgar sluttede 2023 flot med blot to nederlag i deres 13 sidste kampe. Som følge heraf snuppede de fjerdepladsen i den samlede stilling. Den succes fik dog træner Suso til at smutte videre til Sport Recife i Brasilien og ind kom De Muner. Argentineren holder sjældent længe i de klubber han er i og efter to nederlag på to kampe i 2024 må ledelsen snart rynke brynene. Mere bekymrende er at de har lukket seks mål ind. Melgar & De Muner får dog chancen for årets første point når de besøger bolivianske Aurora på udebane mindre end tre døgn før denne. Her har de fine chancer for at rejse hjem med et godt udgangspunkt og dermed holde håb i livet om fortsat Copa Libertadores deltagelse inden returkampen fire dage efter Alianza kampen. Netop de to kampe kan påvirke deres tilgang til denne kamp.

Melgar er pæne favoritter her og har gode chancer for at vinde. Det er dog tvivlsomt hvilket hold de kommer med og hvor meget den næste kamp fylder. At kvalificerer sig til Copa Libertadores er et kæmpe mål for klub og spillerne. Både sportsligt og økonomisk. Alianza Atletico har haft midtugen til at forbedrede sig og har bedre chancer for at holde kampen tættere end oddset indikere.

FBC Melgar vs Carlos A. Mannucci
FBC Melgar

Uafgjort

Carlos A. Mannucci

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar