Farense vs Estoril – 5. maj.

Fodbold Liga Portugal
Farense
Estoril
5. maj.
17:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

5. maj.
17:30
Uafgjort
Tabt -3,00

Units

3/10

Tip-boosters:

  • Der resterer tre runder i Portugal, hvor hverken Farense eller Estoril er ude af nedrykningskampen endnu. De har fem og seks point ned.
  • Der er syv-otte hold som stadig er i fare for at rykke ned. Nogen møder dog hinanden og på den baggrund er uafgjort et resultat som kan sikre begge endnu en sæson i den bedste række.
  • Farense og Estoril har været involveret i mange målrige kampe og få uafgjort. Til sammen blot 13 af deres 62 kampe. Fem af de 13 er dog kommet indenfor de sidste ni kampe.

| Sidst opdateret:


Analyse

Det er tæt i bunden af den portugisiske liga, hvor reelt otte hold stadig er i fare for at rykke ned. Det gælder både Farense og Estoril som selvom de ligger nr 10 og 11 blot har fem og seks point ned med ni tilbage at spille om. Portimense under stregen møder dog Sporting på udebane dage før mens Boavista og Gil Vicente også har fornøjelsen af hinanden. Vinder Sporting sikre Estoril sig matematisk med ét point mens Farense er 99,9% sikre. Uanset resultatet af kampene før dem er uafgjort noget begge kan bruge.

Der er ikke meget andet at sige her end at uafgjort kan vise sig at være et tilfredsstillende resultat for begge i den tætte bundstrid.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar