Falkirk-East Kilbride-11. August 2021 20:30

Falkirk vs East Kilbride
Falkirk (-2) (EH)
20:30 11. august 2021
Tippet til 3.00
Units 2/10
Vundet
Udgivet 10. august 2021 21:48
Skotland, Challenge Cup
Falkirk fra League one tager imod East Kilbride fra Football League (5 Div)

Falkirk var tæt på play-off pladserne sidste sæson og regnes igen i år som et hold der kan blande sig i toppen af League one. De har mistet en håndfuld startere op til sæsonen men de er blevet erstatte og med fire point for de første to kampe, lader de til at være på rette vej. Challenge Cup er dog en mindre forstyrrelse for dem og de stiller formentlig med en blanding af startere og backup spillere.

East Kilbride fra 5. Div spillede ikke det meste af sidste sæson da den blev aflyst grundet Corona. Det resulterede i at flere forlod klubben og de har skulle bygge et nyt hold op. Sæsonen startede med League Cup gruppespil, hvor de gjorde det fint med blot ét nederlag indenfor 90min men røg ud af gruppen (tabte to på straffe). Holdet er dog nu ramt af mange skader og har derfor kun 10 førsteholds spillere tilbage. Træner Aitken er utilfreds med at de overhoved skal deltage i Challenge Cup og har annonceret at de stiller med et ungdomshold. Det siger sig selv at en deltids klub ikke har ungdomshold af kvalitet og de sælger dermed kampen og deres videre deltagelse.

Falkirk er to rækker over gæsterne og selvom de rotere er kvaliteten i breden bedre end hvad East Kilbride kommer med. Gæsterne har ingen interesse i turneringen og det øger alt andet lige Falkirk’s chancer for en stor sejr.

Falkirk – East Kilbride Odds


Falkirk – East Kilbride Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar