18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Færøerne – Danmark-4. September 2021 20:45

Units 1/10 Tabt
Færøerne vs Danmark
Danmark -2,5 (AH)
4. september 2021 20:45
Unibet
Tippet til 1.96
Udgivet 4. september 2021 09:35
Danmark red videre på bølgen fra EM i onsdags – ihvertfald i første halvleg og særligt i de første 20 minutter, hvor spillet var fremadrettet og dynamisk, og hvor det danske hjemmepublikum bar de danske drenge frem. Efterfølgende var det ’cruise control’, og med tanke på at Danmark har tre kampe på seks dage, så er det forståeligt nok.

I landsholdsperioden i marts så man, at Kasper Hjulmand ikke er bange for at rotere og ikke er bange for, at bringe reserver i spil. I kampen mod Moldova bragte Hjulmand et hav af nye spillere i aktion, og forventningen er den samme her. Det er ikke nødvendigvis en ulempe for Danmark. Mange af de spillere der formentligt kommer i aktion, skal ud og vise sig frem og bevise overfor Kasper Hjulmand, at de står klar i kulissen.

Dagens modstander fra Færøerne har blot et enkelt point i kvalifikationen, som er kommet mod netop Moldova. Selvom Færøerne er et tak bedre end Moldova, så viser deres seneste resultater det ikke. De har tabt 2 x 4-0 til henholdsvis Skotland og Israel, og 3-1 til Østrig. Sidste gang Danmark stod overfor Færøerne var i oktober 2020 i en træningskamp i Herning. Her stillede Danmark også med en stribe reserver og alligevel endte det 4-0, som endda var resultatet ved pausen. Danmark bør være minimum 3 mål bedre end Færøerne uanset hvilken startopstilling Kasper Hjulmand vælger til kampen.

Færøerne – Danmark Odds


Færøerne – Danmark Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar