Facundo Bagnis – Giulio Zeppieri – 26. jun. 14:45

Tennis ATP
Facundo Bagnis – Giulio Zeppieri
26. jun.
14:45
Mads Hansen-avatar Mads Hansen

Kampstart

Kampstart

26. jun.
14:45
Facundo Bagnis vinder
Vundet +6,25

Units

5/10
Facundo Bagnis vinder %Tippedodds%*

OBS: Dette spiltip er oprettet som en manuel fejljustering af tips, der er gået tabt i databasen.

Du kan finde det originale tip for transparens her.

Tip-boosters:

  • Facundo Bagnis har win/loss stats på 18/6 på grus i 2024.
  • Giulio Zeppieri har win/loss stats på 2/2 i 2024.
  • Facundo Bagnis har spillet fantastisk på grus i denne sæson og nåede blandt andet finalen til ATP-250 turneringen i Cordoba

| Sidst opdateret:


Analyse

Et spiltip fra anden runde af kvalifikationen til Masters turneringen i Madrid, hvor Facundo Bagnis møder Giulio Zeppieri.

Den rutinerede argentiner har spillet fantastisk i denne sæson, hvor han virkelig har genfundet fordommens styrke. Han kickstartede sæsonen på hjemmebane i Buenos Aires, hvor han vandt en Challenger turnering på suveræn vis. Det endte dog ikke med at være højdepunktet i hjemlandet, for kun en lille måned senere nåede han finalen til ATP-250 turneringen i Cordoba, hvor han dog måtte give tabt i finalen mod Luciano Darderi, efter han havde spillet syv tenniskampe på otte dage. Her i Madrid så han også ganske stærk ud i første runde af kvalifikationen, hvor han besejrede en velspillende David Goffin, som på det seneste har været yderst konkurrencedygtig på ATP-touren. Når man overvejer alt den ovenstående information om Bagnis sæson på grus indtil videre, så forstår jeg på ingen måder markedets nuværende prissætning af det her opgør. Argentineren kommer med selvtillid og har vundet 75 % af sine kampe på grus i sæsonen. At smide lidt units efter ham er en no-brainer.

Zeppieri er hvad jeg vil definere som en bundsolid “challenger-spiller”. Han er god på flere underlag, har en fin serv og bevæger sig fint fra baseline. Overordnet set en rigtig fin venstrehåndet tennisspiller, men jeg kan ikke rigtigt udpege nogle facetter i hans spil, hvor han virkelig excellerer. Det er nok også derfor han ikke endnu har formået at penetrere top-100 på verdensranglisten, selvom han har været på touren en del år efterhånden. Nu skal jeg dog også være fair. Italieneren er stadig kun 22 år og det er tidligere set fra mange spillere, at deres karriere først rigtigt tager fart når de rammer deres midttyvere. Zeppieri har overordnet set haft en godkendt sæson indtil videre, men det jeg særligt hæfter mig ved er hans lave antal af gruskampe hidtil. Han var nemlig ude i hele marts og starten af april med en hofteskade, hvorfor han kun har spillet fire kampe på det røde underlag. Derfor kommer han heller ikke til Madrid med nogen større rytme på underlaget eller de store succesoplevelser i dette kalenderår, hvilket blot er endnu en fjer i hatten for Bagnis.

Bagnis vinder opgøret til odds 2.25 hos Mr.Green.

Lykke til og spil ansvarligt.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar