Fabio Fognini vs Pavel Kotov – 5. apr. 14:30

Tennis ATP
Fabio Fognini
Pavel Kotov
5. apr.
17:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

5. apr.
17:00
Fabio Fognini vinder
Tabt -4,00

Units

4/10
Fabio Fognini vinder 2.23*

Tip-boosters:

  • Fabio Fognini har vist en blændende form i Marrakech med fire sejre i træk. Foruden to kvalifikationssejre, så har han slået franske Hugo Gaston, som er placeret som nummer 89. på ATP ranglisten, samt serbiske Laslo Djere, som udover at være placeret som nummer 34. på ATP ranglisten, også rent faktisk var førsteseedet i turneringen.
  • Selvom Fabio Fognini er kommet lidt op i årene, så kan han kigge tilbage på en yderst solid og stærk karriere, hvor det er blevet til intet mindre end ni ATP triumfer i sin karriere og en samlet præmiesum på over 18 millioner dollar. Det er netop på grusbanerne, at Fognini har opnået sine største bedrifter, hvilket understøtter spilforslaget.
  • Selvom Pavel Kotov har vundet to kampe i streg i Marrakech, så kom han ind til denne turnering i dårlig form og med lav selvtillid. Således havde den russiske spiller tabt fire kampe i streg i henholdsvis Qatar, Dubai og i to amerikanske turneringer.

| Sidst opdateret:


Analyse

Det er blevet fredag og jeg har fundet en temmelig interessant værdi i den marokanske ATP turnering Grand Prix Hassan II i Marrakech, hvor vinderen kan snuppe en pæn check på lige omtrent 95.000 dollar. Her mødes den italienske veteran Fabio Fognini mod russiske Pavel Kotov i kvartfinalen i turneringen. Oddsætterne har gjort den russiske spiller til favorit i opgøret, men dette er ikke en betragtning, som jeg helt deler.

Den 36-årige Fabio Fognini har ikke haft den mest imponerede start på året forud for denne turnering med blot fem sejre på tværs af diverse turneringen. Her i Marokko er situationen dog blevet ændret, eftersom det nu er blevet til fire sejre i træk, idet han også skulle igennem to sejre i kvalifikationsrunderne for at nå til hovedturneringen.

Selvom Fabio Fognini tilsyneladende har haft tabt lidt momemtum de seneste par år, så kommer man ikke udenom en yderst solid karriere med talrige turneringsejre på hans resumé eksempelvis i Monte Carlo tilbage i 2019, hvor han samtidigt også opnåede sin bedste placering som nummer ni på verdensranglisten. Det er netop specielt på grusbanen, at Fabio Fognini stortrives, hvilket også understøtter mit spilforslag.

Pavel Kotov er i øjeblikket placeret som nummer 68. på ranglisten, men kan også betragte den marokanske turnering, som et mindre turnaround af formen, eftersom året indtil videre heller ikke har været imponerede for hans tilfælde. Kotov spiller lidt presset i turneringen, idet han forsvarer vigtige rangliste point i forbindelse med at han nåede semifinalen i Marrakech sidste år, hvor han tabte til franske Alexandre Muller.

Spilforslag

Dagens tenniskamp bliver det første opgør mellem Fabio Fognini og Pavel Kotov. Oddssætterne har gjort Kotov til favorit, hvilket højst sandsynligt skyldes bekymringerne om den fysiske træthed, som den italienske spiller kan have efter fire kampe i streg, hvor alle disse kampe endte ud i tre afgørende sæt.

Jeg anskuer det dog lidt anderledes og ser derimod Fognini, som værende brandvarm og jeg tror derudover, at hans selvtillid er skyhøj efter at have slået den førsteseedede serber ud af turneringen i den seneste kamp. Sammenkoblet med det faktum, at jeg synes Fognini har en bedre teknik overordnet set end Kotov og langt mere erfaring fra de helt store turneringer, så synes jeg favoritplaceringen burde være til italiensk fordel.

Jeg tror på, at Fognini rent faktisk har rigtig gode chancer for at spille sig videre til semifinalen og dermed også lidt patriotisk hævne det faktum, at Kotov slog en anden italiener ud i sin seneste kamp i turneringen. Jeg vælger at sætte fire units på sejr til Fognini.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar