18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 8,0
TBP 106,7%
Hitrate 47,2%

EXTREMUM-Team Fiend-26. April 2021 17:30

Units 3/10 Tabte
EXTREMUM vs Team Fiend
Over 2.5 maps
April 26, 2021 17:30
Udgivet April 25, 2021 21:00
Kamp: EXTREMUM – Fiend
Tip: Over 2,5 maps
Odds: 2,10
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En kamp mellem to spændende mandskaber i Spring Sweet Spring 1 turneringen. Australske EXTREMUM har ikke fået deres comeback-succes som de nok havde håbet på, imens Fiend ligeledes har ramt ind i bump på deres vej frem mod top 30 i verden. Det kan derfor blive en højintens kamp mellem to mandskaber, der gerne vil bevise deres værd.

EXTREMUM har haft tre ugers pause siden deres seneste turnering. Deres tur i Europa har ikke været succesfuld ind til videre, på trods af at fire af spillerne spillede for Renegades/100theives, der lå i top 5 i verden i overgang for knap et år siden. De har dog haft et par flotte sejre over ex-Winstrike og Nemiga, men ligeledes tabt til mandskaber, som de ikke burde tabe til.

Fiend er en lidt underlig størrelse. De har tre af de historisk bedste spillere i Bulgarien i bubble, v1c7oR og dream3r, men de har ikke fundet formlen til at være stabile nok. De slog dog Galaxy Racer og Nordavind i deres sidste to kvalifikationskampe til den her turnering, så de har et højt niveau, men de er for ustabile.

Mapmæssigt spiller EXTREMUM ikke Overpass, imens Fiend nok gerne vil undgå Vertigo. Det efterlader maps som Dust2 og Train åbent for Fiend, som de bør være favoritter på. Ligeledes er maps som Mirage og Inferno åbne for EXTREMUM, hvor jeg vil gerne give dem en fordel over deres modstandere.

Generelt en kamp der nok bliver præget af dagsform. Men jeg synes alligevel at de to hold har så stærke maps i forhold til modstanderne, at jeg finder god værdi i dette spil.


EXTREMUM – Team Fiend Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 16:08.

EXTREMUM – Team Fiend Head 2 Head


Skriv et svar