Evil Geniuses – AGO – 3. april 2022 19:30

AGO får flest kills i kampen
Tippet til 3.34
Units 4/10
Vundet +9,36
Udgivet 1. april 2022 22:37
Sidste runde i Gruppe D finder sted søndag, hvor alle 3 kampe spilles på samme tid. Det ligner på forhånd en kamp, hvor ingen af holdene har noget på spil, i skrivende stund her fra fredag aften. Derfor får vi en ekstra grund til at kigge hen mod underdoggen AGO, som i mine øjne har spillet flere gode maps, og kun haft et rædselsfuldt map, som var 1 map i turneringen imod Natus Vincere.

Omvendt har Evil Geniuses mødt de 3 stærkeste hold først, men slet ikke været i nærheden af et map, hvorimod AGO var tæt på at tage et map for Natus Vincere, og fik presset Astralis fint nok på 1. map også fredag. Evil Geniuses kan ikke gå videre, mens AGO har et spinkelt håb endnu, hvis de kan vinde lørdag over Heroic + de slår EG, mens Astralis ikke vinder mod Complexity og Natus Vincere.

Kort sagt synes jeg ikke det spil EG har leveret hidtil, lever op til de skal være klare favoritter. AGO er dog formentlig også ude / ikke kan gå videre inden denne kamp spilles søndag. AGO har desuden bedre ratings end EG i denne turnering hidtil (Dog skal vi huske på EG har haft et lidt hårdere program end AGO), men det ikke langt fra at holdene har spillet lige op med hinanden hidtil (hvis man skulle justere for programmes hårdhed).

Markedet åbnede rundt omkring i 3,50 på selve kampvinderen, markedet har givet AGO lidt kredit for deres performance, men Marathonbet har valgt at sætte et højt odds på AGO får flest kills, som i de fleste tilfælde betyder det samme som at de vinder kampen. Alternativt kan jeg også godt lide Bet365s odds 2,75 på AGO sejren.

Evil Geniuses – AGO Odds


Evil Geniuses – AGO Head 2 Head


Flere Tips

16. august 2022
Units 4/10
Tippet til 1.75
13. august 2022
21:05
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 1.97
19:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar