Everton vs Crystal Palace – 19. maj 2022 20:45

Premier League | Premier League
Crystal Palace vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 2.00
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 19. maj. 09:18
Besøg Unibet

*Reklamelink

Everton er endnu ikke i sikker afstand til nedrykningsstregen her med to spillerunder tilbage af sæsonen. Overlevelsen kunne ellers være kommet i land senest i hjemmekampen mod Brentford, men efter et tidligt rødt kort endte det i et 3-2 nederlag. Lampards mandskab får dog endnu en chance for at afgøre deres skæbne i aften, og her vil en sejr være nok til at Leeds ikke længere kan indhente dem.

Crystal Palace finder vi et par placeringer længere oppe i tabellen, så Vieras mandskab har ikke længere noget at spille for i denne sæson. Det betyder dog ikke, at gæsterne er gået på sommerferie, det er nemlig blevet til fire brugbare resultater på stribe, herunder to sejre.

Everton døjer med en hel del fravær, der er flere skader, et par karantæner fra to røde kort i seneste kamp, og så meldes en del spillere også på vippen til at blive klar. Så selvom motivationen helt klart taler for Everton, så bliver det måske mere indviklet end som så mod et Crystal Palace-mandskab, som ikke taber særlig mange fodboldkampe.

Everton er blevet gjort til rimelig komfortable favoritter til opgøret, og motivationen bør da også være højere end hos gæsterne, men udover det, så er der ikke meget, som taler hjemmeholdets vej. Everton er svækket bag til, og det kan vise sig fatalt mod Crystal Palace, som har flere fine offensive spillere i blandt andre Gallagher og Zaha. Som det er gået indtil videre i sæsonen er der ikke noget, som forsvarer, at Everton er så klare favoritter, og med en lang skadesliste in mente, så virker favoritværdigheden til at være en kende for stor.

Everton – Crystal Palace Odds


Everton – Crystal Palace Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar