Everton-Southampton-14. August 2021 16:00

Everton vs Southampton
Everton vinder
16:00 14. august 2021
Tippet til 1.94
Units 3/10
Vundet
Udgivet 12. august 2021 14:50
En ny sæson af Premier League står for døren, og på Goodison Park tager Everton imod Southampton, som sluttede seneste sæson horribelt af, og nu har sagt farvel til to bærende profiler, Danny Ings og Jannik Vestergaard.

Der er plads til forbedring i Everton, for selvom der i løbet af seneste sæson blev vist lovende takter, så kom der aldrig for alvor kontinuitet over resultaterne. Rafa Benitez er ny mand ved roret, og han har heldigvis masser af Premier League-erfaring. Spanieren kan glæde sig over en trup med masser af potentiale, startelleveren hos Everton er virkelig stærk, og kan sagtens spille med om top-6 placeringerne i denne sæson.

Southamptons præstationerne i foråret var langt under niveau, og de dumpede stille og roligt længere og længere ned i tabellen, hvor de endte på en sløj 15.plads, efter en ellers flot start på sæsonen. Hvad der lignede et spændende projekt under Hassenhüttl, ser efterhånden lidt skrøbeligt ud. Jovel, startelleveren ser ok ud, men bredden er nærmest ikke-eksisterende, og nu har man tilmed sagt farvel til topscorer Danny Ings, og formentlig også vores danske forsvarsklippe Jannik Vestergaard, som er på nippet til at bytte Southampton ud med Leicester. Til dette opgør er anfører og dødbolds-specialist, Ward-Prowse, tvivlsom og udeholdet kan potentielt mangle tre af de bedste spillere fra i fjor. Southampton endte seneste sæson med at tabe 10 ud af de sidste 11 udekampe, og det var altså uden tilskuere i de fleste af de kampe.

Tilskuerne er tilbage på de engelske stadions, og vi kan igen snakke om hjemmebanefordel i Premier League. Målt på de to spillertrupper og potentialet heri, har jeg Everton som klare favoritter til dette opgør. Southampton fik i slutningen af seneste sæson gravet sig ned i et dybt dybt hul, som de havde ualmindeligt svært ved at komme op af igen, og med afgangene af Ings og Vestergaard, og det mulige fravær af Ward-Prowse til dette opgør, så står de svagt i billedet. Pilen peger mere op for Everton end Southampton før dette møde: ny træner med solid Premier League-erfaring, langt bedre spillermateriale end udeholdet, og så har de igen fordelen af hjemmefans på lægterne. Jeg synes, det er et pænt odds på 3 point til hjemmeholdet.

Everton – Southampton Odds


Everton – Southampton Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. James Rodriguez er siden dette oddsforslag blevet meldt ude grundet corona, mens flere unavngivende spillere er i isolation. Det er selvfølgelig en bet for dette odds.

Skriv et svar