Eurovision 2022 – 14. maj 2022 20:00

Vinder Ukraine: Nej
Tippet til 2.25
Units 7/10
Tabt -7,00
Udgivet 10. maj. 09:15
Det føles forkert at gå mod Ukraine, i en tid hvor vi alle er med dem. I Eurovision sammenhæng er jeg dog nød til at gå mod dem, men håber stadig de slutter på en flot 2. eller 3. plads, og får alt den kærlighed de fortjener fra seerne og publikum.

Efter min mening hersker der dog ingen tvivl om at der er blevet sendt alt alt for mange penge efter Ukraine som Eurovision vinder, hvilket har kørt odds på dem som vinder helt ned i et useriøst leje.

2.25 for at de IKKE vinder er aldeles fremragende.

Der hersker ingen tvivl om at de vil modtage rigtig mange stemmer fra seerne, men de sidder altså kun med 50 % af magten. De resterende 50 % kommer fra landenes fagjuryer, hvis opgave er at forholde sig til kvaliteten af de forskellige landes bud.

Ukraines bud er ret cool, men der er meget rap (på ukrainsk), og rap har det med at dele vandene.

Italien og Sverige kommer med bud der til enhver tid ville være de 2 favoritter, hvis ikke situationen var den som den nu engang er.
Det er 2 bud der efter alt at dømme vil score rigtig højt hos både seere og fagjuryer.
Udover de 2 bud så er der et pænt felt af farlige underdogs. Her tænker jeg især på Storbritannien, der for en sjælden gangs skyld kommer med et rigtig solidt bud.

Selvom Ukraine måske vinder hos seerne, så bliver det næppe en jordskredssejr. Jeg tror ikke på at de vinder hos fagjuryerne, der overordnet set bør og skal forholde sig neutralt og give deres point til de bedste bud.

Samlet set rigtig fine muligheder for et andet land end Ukraine som vinder, men de skal nok ende med en pæn placering i top 5, og få alt den kærlighed og hyldest som de fortjener.

Se flere Eurovision tips på SpilXpertens eventsektion.


Eurovision 2022 – Odds


Eurovision 2022 – Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar