18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Lyon – Brøndby 30. September 2021 18:45

Units 4/10 Vundet
Lyon vs Brøndby
Under 3,25 mål (AH)
30. september 2021 18:45
bet365
Tippet til 1.88
Udgivet 29. september 2021 22:24
Brøndby uden topscorer, Michael Uhre, Lyon med et forestående derby mod Saint Etienne og et dansk mandskab, der har haft svært ved at kreere chancer, men til gengæld er fornuftige defensivt med styrmand Maxsø i midterforsvaret. Jeg synes, at 3,25 linjen virker høj med et Brøndby-hold, der vil gøre alt for at holde nullet og sandsynligvis kommer med en defensiv tilgang.

Lyon har været udfordret defensivt med 12 indkasserede mål i 8 kampe og en samlet score på 13-12 i den hjemlige liga. Der er dog også langt fra at møde PSG og Brøndby, og de fleste franske Ligue 1-mandskaber har mere offensiv kvalitet end Brøndby. På trods af den høje score, så er man kun gået over linjen 3 gange i 8 kampe, mens man var stærke i 1. runde mod Rangers, som man besejrede 2-0.

Lyon har dygtige offensive spillere, men de mangler ligesom Brøndby deres topscorer, Moussa Dembelé, der er ude med en skade. Han har lavet 4 ud af Lyons 13 mål, og selvom Lyon besidder masser af offensivkvalitet med Slimane, Aouar, Shaqiri og i særdeleshed Paqueta, så har man ikke bombet kasserne ind i den hjemlige liga. Jeg vil tilmed ikke blive voldsomt overrasket, hvis Lyon sparer nogle profiler til søndagens kamp.

Lyon er relativt stærke defensivt med Jerome Boateng og Denayer, og det er svært at se, hvordan Brøndbys uerfarne mandskab skal skabe chancerne, da de hverken kan matche dette på fysik eller fart. Brøndby har da også været udfordret offensivt, hvor man ikke kreerer mange chancer, og den første gruppespilskamp mod Sparta Prag var ekstremt chancefattig og endte 0-0. Brøndby har en meget arbejdsom midtbane foran deres 3’er-bagkæde, og det er noget, der kan hjælpe en underdog godt på vej mod en favorit, når man skal lukke rummene ned.

Med to topscorere ude og en linje på 3,25, så kan jeg ikke undgå at finde værdi. Kommer Lyon foran med 1-0, så kan de kontrollere, mens 2-0 vil give mulighed for at geare ned og spare kræfter til søndagens vigtige Derby Rhonalpin mod Saint Etienne. Brøndby vil med et sådan resultat sandsynligvis bare passe på sig selv, og når 3-0 ligeledes giver halv gevinst, så synes jeg virkelig, vi er godt stillet med denne linje til en sådan pris.

Europa League – Odds


Europa League – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar