18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

Esbjerg fB-Vendsyssel FF-25. July 2021 14:00

Units 3/10 Vundet
Esbjerg fB vs Vendsyssel FF
Vendsyssel FF vinder eller spiller uafgjort
27. juli 2021 19:00
Nordicbet
Tippet til 1.95
Udgivet 15. juli 2021 16:53
Stemningen omkring Esbjerg fB er alt andet end god og det er svært at se, den skulle blive meget bedre før sæsonstart – hvis nuværende cheftræner Peter Hyballa stadig står i spidsen til den tid vel at mærke. Vendsyssel har også haft deres at slås med, men situationen i det nordjyske virker markant mere rolig.

Lad mig starte med at fastslå, at spillet her mest er et spil mod Esbjerg snarere end det er et spil på Vendsyssel.

Esbjerg har fået ny træner i form af tyske Peter Hyballa og det har ikke været nogen bragende succes. Meldingerne fra de lokaler medier lyder blandt andet at spillerne bliver fysisk afstraffet med ekstra hård træning, hvis de ikke retter ind, ligesom de bliver hånet og nedgjort. Flere spillere har protesteret og det har ført til at de er blevet sendt ned på klubbens u-19 hold. Her er tale om Jakob Ankersen, Kevin Conboy og Yakovenko. Alle tre må anses som profiler, der har et hav af Superliga-kampe på CV’et.

Dertil kommer, at klubbens transitionstræner Patrick Harboe er blevet sendt væk af cheftræneren og nu er blevet sendt hjem af klubben. Klubben og herunder den sportslige ledelse dækker nemlig over Hyballa og mener blot at han er ved at tilpasse sig den danske kultur.

Jeg har personligt svært ved at se Hyballa være træner i Esbjerg når sæsonen starter og selv hvis han er, har opstarten været alt andet end optimal for esbjergenserne. Esbjerg tabte desuden deres seneste træningskamp mod Vejle med hele 5-1, mens de onsdag skulle have mødte tyske Weiche Flensburg. Den kamp er dog blevet aflyst, da en spiller i Esbjergs trup er testet positiv med covid-19.

Esbjerg har hentet 4 spillere på leje fra den engelske klub Barnsley. De er dog ikke stødt til truppen endnu.

Harmoni har der heller ikke været i Vendsyssel hele sommeren. I slutningen af juni kunne danske medier fortælle, at klubbens schweiziske ejerkreds CSC var smuttet med pengekassen, mens spillerne ikke havde fået løn. Sagen endte dog med, at den tidligere ejer, Jacob Andersen, købte aktiemajoriteten tilbage fra CSC og det virker nu til, at der er ro på i Vendsyssel. Vendsyssel kunne forleden præsentere offensivspilleren Diego Montiel, som i 19/20 sæsonen med 11 mål og 8 assists var en af de afgørende spillere for, at Vejle rykkede op i Superligaen.

Det skal med, at Esbjergs trup er bedre end Vendsyssels. Esbjerg var med i toppen i sidste sæson, mens Vendsyssel kæmpede mod nedrykning. Holdene bør dog være væsentligt tættere på hinanden niveaumæssigt, hvis de tre førnævnte spillere ikke er med for Esbjerg.

Esbjerg fB – Vendsyssel FF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Esbjerg fB
Vendsyssel FF
Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 13:57.

Esbjerg fB – Vendsyssel FF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

4 kommentarer

 1. Havde denne kamp åbnet et par uger tidligere, havde jeg været stort på Esbjerg. Det er jeg nu glad for at den ikke gjorde. Hehe

  Helt enig i at Esbjerg på alle måder ligner et hold man skal imod iøjeblikket og Vendsyssel er et bedre sted end for få uger siden men stadig i en skrøbelig tilstand.

  Vi må håbe Esbjerg er så meget i kulkælderen at Vendsyssel’s situation bliver sekundær.

  1. Jeg kan bare ikke på nogen måde se, at Esbjerg skulle få en optimal forberedelse til denne kamp, men med usikkerhederne omkring VFF holder jeg indsatsen lidt nede. Mod de fleste andre hold, havde prisen været endnu bedre.

 2. Jeg havde allerede skrevet et spiltip på samme anbefaling, da jeg så at du allerede var ude – Så jeg er selvsagt meget enig.

  Andre nuancer man nok også skylder, at få med omkring Vendsyssel er, at de er ekstremt tynde i bredden og har sagt farvel til et hav af spillere. Ikke desto mindre har de klaret det fint nok i deres testkampe. Derudover har opstarten også været rodet for Vendsyssel, der har fået færre træningspas og mindre kamptræning.

  Men som du selv er inde på, så får jeg svært ved at se et Esbjerg hold, der er klar til at ofre sig på de parametre, der er udslagsgivende for at vinde en kamp i 1. Division.

  Analysen, der allerede var skrevet nedenfor:

  “Esbjerg ser ud til at begået det største fejlcast siden Ricardo Moniz i Randers FC. Peter Hyballa er blevet hentet ind som cheftræner, og klagerne, rygterne og artiklerne om den kontroversielle træner ruller i stride strømme. Den hollandsk-tyske træner har ellers et ganske pænt CV, men hans metoder meldes som på grænsen til det vanvittige.   Alle historierne om Peter Hyballa indtil videre, kan læses rundt omkring, men senest er at Esbjerg er meldt til arbejdstilsynet, pga. nogle af de historier, der florerer. Derudover har han også sendt prominente spillere ned på U19-holdet, efter at de sagde fra overfor hans metoder. Her er der tale om Yuri Yakovenko, Jakob Ankersen, Kevin Conboy og Zean Dalügge. Derudover har klubben også solgt Daniel Ayembe, mens flere spillere er på skadeslisten heriblandt Jeppe Brich, Jeppe Højbjerg og Lasha Parunashvili. De 4 spillere som Esbjerg har leget i Brentford, har ingen træningskampe nået, da de skal igennem isolation.

  Det er tæt på umuligt at forestille sig dette Esbjerg hold, vil komme ind til kampen med den rette mentalitet, forberedelse og motivation med alt, der er foregået i kulisserne.

  Vendsyssel er gået den modsatte retning af Esbjerg. De har nemlig brugt sommeren på at få styr på kulisserne. Jacob Andersen har købt klubben tilbage fra investeringsgruppen og de tidligere ejere, som Vendsyssel sent vil savne. Henrik Pedersen er hentet til som cheftræner efter en periode i Strømsgodset og Braunschweig.

  Alt er dog langt fra fryd og gammen i Vendsyssel som fortsat blot står med 14 spillere på kontrakt, og som står i en delikat situation efter de schweiziske ejere har kørt klubben i en skidt stilling. Lad mig slå fast at truppen i Vendsyssel er yderst tynd lige nu, men startopstilling er stadig kampdygtig og vi vil nok for alvor først se problemerne med truppen, når vi nå længere hen i sæsonen.   Vendsyssel har fået en kortere opstart end Esbjerg og færre testkampe, men i dem de har spillet har de slået Thisted fra 2. Division 1-0, på en dag hvor de endda ikke havde planlagt at spille og havde to træningspas i benene, tabt 3-1 til Superligamandskabet Viborg og slået Danmarksserieholdet Holsterbro 4-1.   Esbjergs største positive note i testkampene har været eb 5-2 sejr over Hobro, men de to seneste har budt på et 5-1 nederlag til Vejle og et 2-1 nederlag til Aarhus Fremad fra 2. Division.

  

Det kan virke som to lejre i kaos, men der er et langt mere positivt lys forude for Vendsyssel, end hvad det virker til at være tilfældet i Esbjerg. Esbjerggenserne har naturligvis den klart bedre og bredere trup, men det ville ikke hjælpe dem meget, hvis spillerne ikke er klar på at give sig 100% for træneren.

  I første kamp af sæsonen med en formentlig solid varme, der virker tæt på odds 2 på at Vendsyssel får point som en ganske pæn pris taget omstændighederne i betragtning. “

Skriv et svar