18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Esbjerg fB-FC Helsingoer-26. May 2021 19:00

Units 4/10 Vundet
Esbjerg fB vs FC Helsingør
Over 2.75 mål
26. maj 2021 19:00
Udgivet 25. maj 2021 23:08
Kamp: Esbjerg – Helsingør
Tip: Over 2,75 (Asian)
Odds: 1,83
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Der er tradition for mange mål i de sidste runder af 1. division, når der ikke er noget på spil, og det forventer jeg også bliver scenariet i denne runde og også i denne kamp, hvor hverken Esbjerg eller Helsingør har noget på højkant. Placeringerne er delt ud, og derfor bør det blive kampe, hvor der spilles frisk til, og hvor man er mindre påpasselige i den defensive del.

Det har da også været billedet i de to mandskabers kampe med tre over-kampe på stribe til Esbjerg og frem på stribe for Helsingør. Helsingør spillede i sidste runde en meget livlig 3-3-kamp mod oprykkerne fra Silkeborg, og selvom dette opgør ikke spilles på kunstgræs, så er græsbanen i Esbjerg ved at ramme en ordentlig stand.

Esbjerg begynder at sadle om med et yngre hold og et mere frisk udtryk. Det har da også givet fint på målkontoen, og man kunne sagtens have lavet flere mål mod HB Køge i seneste runde. Esbjerg skal efter en skuffende sæson forsøge at give hjemmefansene en smule at klæde sig over, og jeg forventer, at de unge vestjyder spiller fremad og forsøge at skabe noget offensiv fest i denne sidste runde.

Esbjerg har en del spillere ude. Bl.a. er Kasper Pedersen skadet og må erstattes i midterforsvaret. Det samme gælder Conboy, mens Bjarnason, Antwi, Mathias Kristensen, Yakovenko og Simon Bækgaard er ude. Kauko og Soiri er med den finske EM-trup, og der er af den grund blevet plads til nogle unge. Det bør give muligheder for bl.a. Patrick Egelund, mens også unge Zean Dalügge, der med 12 mål i U19-ligaen har ramt en god målform, bør komme i betragtning.


Esbjerg fB – FC Helsingoer Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Esbjerg fB
FC Helsingoer
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 26. maj 2021 18:58.

Esbjerg fB – FC Helsingoer Head 2 Head


Skriv et svar