Esbjerg Energy vs Rungsted Ishockey – 14. september 2022 19:00

Profit
54,0
TBP
106,9%
Hitrate
49,5%
188 Tips
Ishockey icon
Metal Ligaen | 2022/2023
Esbjerg Energy vs Rungsted Ishockey
Uafgjort (ordinær tid)
Tippet til 4.35
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 13. september 2022 18:49

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Esbjerg og Rungsted har spillet mange tætte kampe mod hinanden.
  2. For mig er det to jævnbyrdige hold, der spiller mod hinanden.
  3. Begge hold har brug for point, hvis de skal arbejde videre mod Final4.

Onsdag aften i Esbjerg kommer Rungsted Seier Capital på besøg, og det er en revanchematch fra sidste sæsons semifinaler, hvor Rungsted trak det længste strå og kom i finalen. Holdene har spillet tætte kampe i starten af sæsonen, og begge hold mere brug for point, hvis man skal kigge frem mod et Final4.

Derfor skal du spille den:
Holdene er meget jævnbyrdige overfor hinanden, og det er en kamp, der kan gå begge veje. Begge hold har også startet sæsonen ud med tætte kampe, hvor Esbjerg senest spillede uafgjort på hjemmebane, mens Rungsted gjorde det på udebane i søndags – for begge holds vedkommende var det mod Herlev.
Begge hold vil gerne med i Final4, hvor skillelinjen er efter 16 kampe, så der er ikke mange kampe til at ordne det i, og med begge hold, der har sat point til mod Herlev, der ikke må forventes at være en trussel i det regnskab, så kan man blive en smule sat, hvis man ikke tager point.
Normalt kigger jeg ikke så meget på de indbyrdes kampe, men begge hold har haft samme spillestil over de seneste par sæsoner, så man kan kigge lidt på det. Af de seneste 10 indbyrdes kampe spillet i Esbjerg er hele SYV (7!) endt med en pointdeling efter 60 minutter, hvilket er meget uhørt i ishockey.

Det skal du holde øje med:
Xer i ishockey er ikke hverdagskost, men alligevel er 6 af sæsonens 12 kampe endt med en deling, og to andre kampe er endt indenfor et mål i ordinær tid.
Esbjerg har et par skader, mens Rungsted kan mangle op til fire spillere til kampen, hvor to af dem er back, hvilket ikke er godt for spillet, men begge hold er stærkt besat på hele banen.
Rungsted er det hold, der bedst kan nøjes med uafgjort, mens Esbjerg måske vil satse mere for at få de tre point, men det kan også koste i den sidste ende.

Team News:
Esbjerg Energy var senest uden Travis Brown (back) og Sune Hjulmand (forward), hvilket er med til at svække Esbjerg en smule.

Rungsted Seier Capital havde David Grubak på mål i søndags, men jeg forventer stærkt at Isak Wallin er tilbage mellem stængerne til denne kamp. Sebastian Bergholt (back), Mathias Røndbjerg (back), Frederik Bjerrum (forward) og Marcus Olsson (forward) var ude senest i Herlev, men Rungsted har en stærk og bred trup, og kan stille med tre stærke kæder.

Indbyrdes:
Sidste sæson i slutspillet spillede man syv kampe mod hinanden, hvor fire af dem endte i overtid, hvor de tre af dem var spillet i Esbjerg. Af de seneste 10 indbyrdes kampe er hele 7 af dem endt med deling efter 60 minutter.

“Let’s Beat The Bookies”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Esbjerg Energy – Rungsted Ishockey Odds


Esbjerg Energy – Rungsted Ishockey Head 2 Head


Flere Tips

5. oktober 2022
21:00
Units 3/10
Tippet til 1.79
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.03
6. oktober 2022
02:30
Units 2/10
Tippet til 2.48
Vis flere

Skriv et svar