Esbjerg Energy vs Odense Bulldogs – 23. september 2022 19:00

Profit
45,6
TBP
105,9%
Hitrate
49,2%
185 Tips
Ishockey icon
Metal Ligaen | 2022/2023
Esbjerg Energy vs Odense Bulldogs
Odense Bulldogs over 2,5 mål (eks. overtid)
Tippet til 2.00
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 22. september 2022 22:34

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Odenses offensiv har været meget eksplosiv i kampene indtil videre med 23 mål i 5 kampe.
  2. Esbjergs defensiv giver mange store muligheder til modstanderne, og Seldrup i målet har ikke været så stærk, som man kunne have håbet.
  3. Odense har scoret min. 3 mål i otte af de seneste ni kampe mod Esbjerg.

Esbjerg har ikke spillet ret godt indtil videre og har tilladt en del chancer. Odense har scoret mange mål indtil videre i sæsonen, hvor de ligger på 23 mål i fem kampe, men Esbjerg har sandsynligvis haft fokus på defensiven til træning, men en stor del af kampene mellem holdene har Odense også scoret en del mål.

Derfor skal du spille den:
Odense er det hold i Metal Ligaen, der har scoret flest mål indtil videre med 23 mål i fem kampe, så det er et snit på omkring fem mål pr. kamp. Esbjergs defensiv har ikke stået ret stærkt i flere af deres kampe, og de har op til flere gange solgt målmanden, der har tilladt 17 mål over de fem kampe, som de har spillet.
I de indbyrdes kampe fra sidste sæson scorede Odense min. tre mål i seks af syv kampe, kun i en enkelt kamp, der blev spillet i Esbjerg lykkedes det ikke for Odense at opfylde denne linie. Odense er dog blevet stærkere offensivt siden sidste sæson, så det giver bedre muligheder for at Odense kan score det samme antal mål denne sæson.
Odense har spillet bedre end Esbjerg, og på papiret har de et hold, der er en smule bedre end Esbjerg. Der er også mulighed for, at Odense kan score i tomt mål mod slutningen, hvis Odense er foran med 0-2 eller 1-2, men dog er spillet uden overtid.

Det skal du holde øje med:
Esbjerg vil uden tvivl have opmærksom på deres defensiv efter, at man har tilladt en del chancer på det seneste. Esbjerg har på papiret flere gode defensive spillere, men man har kæmpet en del med spillet på isen, hvor man har spillet dårlige kampe og truffet dårlige beslutninger.
Kan Odense blive lukket ned for deres offensiv, så kan de komme i problemer her. Odense har mistet nogle point i sæsonen, hvor de har forsøgt at spille mere defensivt, men det passer ikke ind i deres spillestil i denne sæson.
Er kampen tæt mod slutningen, så bliver det defensiven, der bliver fokuspunkt for begge hold, så kan man få nogle vigtige point på kontoen i forhold til Final4.

Team News:
Esbjerg Energy er uden Simon Grønvaldt (back), Grayson Downing (forward) og Sune Hjulmand (forward) grundet skader. Derudover har man skrevet med Tuomas Vartiainen (forward), hvilket vil styrke offensiven for Esbjerg.

Odense Bulldogs var senest uden Oliver True (forward), så Odense kan komme med fire stærke kæder.

Indbyrdes:
Kigger man indbyrdes, så er otte af de seneste ni indbyrdes kampe endt med, at Odense har scoret mindst tre mål i kampen. To af kampene var bronzekampene sidste sæson, der normalt ender med målfest.

“Let’s Beat The Bookies”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Esbjerg Energy – Odense Bulldogs Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Esbjerg Energy
Odense Bulldogs
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. september 2022 18:59.

Esbjerg Energy – Odense Bulldogs Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
20:45
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.23
21:00
Units 1/10
Tippet til 2.04
3. oktober 2022
20:45
Units 3/10
Tippet til 2.35
Vis flere

hbspt.forms.create({ region: “eu1”, portalId: “25231212”, formId: “bbee8e8f-aef4-4a16-b368-25c3d2310d07” });

Skriv et svar